Ultima actualizare: azi, 16:50
DRM
Locale

Primăria face ordine între poduri. Malurile Someşului, defrişate

maluri-somes-1Viceprimarul municipiului Satu Mare Adrian Albu a anunţat într-o conferinţă de presă că Primăria va face ordine pe malurile Someşului, între cele două poduri, zona urmând să capete un aspect civilizat. El a mai spus că a solicitat CFR–ului să cureţe zonele de lângă căile ferate.

“Vom face o operaţiune care se va finaliza în luna noiembrie. Trebuie să vedem dacă îi putem convinge pe cei de la CFR. Este vorba despre a se defrişa toată zona căii ferate pe o distanţă de 7 – 8 – 10 metri de fiecare parte pe tot parcursul oraşului. Sunt câţiva km. Mai avem discuţii cu cel care are ştrandul, nu a tăiat iarba de la podul de cale ferată până după ştrand niciodată în acest an. Mai vrem să facem o defrişare a malurilor, zonelor inundabile, suntem în discuţii cu Apele Române, dar e greu în Ţara Românească, pornind de la podul Golescu până la podul de cale ferată, urmând să aibă un aspect mai normal, că acum arată ca o pădure. Ulterior o să ne gândim împreună ce putem face în acea zonă care poate fi o zonă de agrement foarte frumoasă”, a spus Albu.

Primăria va face o estimare a costurilor pentru un an, şi va stabili în ce măsură îşi poate permite întreţinerea acestor zone în fiecare an.

maluri-somes-2

8 comentarii

 1. adr13 Răspunde

  Asteptam !!!!

 2. Putori penale Răspunde

  Defrișat! Defrisam!”apoi o sa negândit ce facem acolo” !Bai idiotule ,pitic tâmpit si corupt,spagar nenorocit,ce dracu cauți tu impotentule si oligofrenule la cârma unui oraș!?De ce dracu suntem blestemați sa fim conduși de toate putorile tâmpite?Nu tăia nimic nenorocitule ,lasă copacii in pace,curată-i ,eventual mai plantează ca sa consolidezi zona inundabila sa fie mai mult spațiu verde.Curata bălăriile,boschetarii ,fa o alee de pietriș pune niște bănci din lemn,un felinar,o buda ecologică si ai rezolvat ,fără mulți bani ,fără dureri de cap ,fără sa distrugi !

 3. Marius Răspunde

  Cica o sa dicutam cu aia d ela CFR cu aia de la nu stiu cine, pai atunci dupa ce naiba mai anunti, pai anunta cand sti sigur ca se va face ceva, nu labareli idiotule!! Du-te mai bine si livreaza apa plata!

 4. satmarean Răspunde

  Primaria nu e in stare sa intretina zonele verzi din buricul targului, acuma se ambitioneaza sa ce?

 5. Ultras Răspunde

  Votați-l la senat și scăpăm de el 🙂

 6. alex Răspunde

  Eu zic ca ar fi o idee buna. Macar in zona din centru sa fie rariti copacii si vegetatia. Pentru ca nu traim in jungla. Si deasemena ar fi bine sa scoata si boschetarii de sub pod si sa curete zona. Mirosul de urina se simte de la zeci de metri. Daca tot vrem sa fim oras european.

  • Dana Răspunde

   Asfaltați-l pe tot și gata. Incompetență la cel mai înalt nivel. Ar fi bine să vă gândiți ce vom mai respira că și arborii au rolul lor. Faceți puțină ordine și mai asigurați paza și protecția în oraș dar terminați cu defrișările!!!!!!

 7. sophia Răspunde

  Domnule Albu,stiu ca ati vizitat mult strainatatea.Acolo un spatiu verde ca cel de pe malul Somesului este exploatat la maximum de autoritati.NU SE TAIE COPACII, se transforma intr-un parc dendrologic!Luati-o pe doamna Elisabeta de la Agentia de protectia mediului intr-o plimbare,sa-si faca meseria,si dezvoltati zona.Necesita costuri minime dar mai multa dorinta de a face ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prorectorul Gavrilă Ardelean a decedat. Dumnezeu să-l odihnească

Prorectorul filialei Satu Mare a Universității de Vest Vasile Goldiș, Gavrilă Ardelean, a decedat azi noapte. Potrivit apropiaților, se pare...

Închide