Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

PSD şi-a modificat lista de candidaţi. Petric revine pe locul 2 la Camera Deputaţilor

petric presedinte CJDupă mai multe zile de tensiune în PSD, lucrurile par să se clarifice. Deputatul Octavian Petric, curtat de ALDE după ce nu a fost pus pe loc eligibil în PSD, a primit, într-un final, locul 2 pe lista social democrată. Varianta oficială este că Marcel Forţiu, aflat pe locul 2 a renunţat la candidatură, iar astfel, Petric a urcat de pe locul trei pe doi.

Astfel, ALDE nu mai pare atractiv pentru Petric, iar deputatul nu va părăsi partidul.

15 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Oare cat a costat acel loc?

  2. dani Răspunde

    Zero barat , cine il mai voteaza pe asta

  3. Oti Răspunde

    Nu a reușit mandatul asta să-și declare Bicaul sat defavorizat pentru gaterul familiei.Mai încearcă .Oare il mai votează cineva?

  4. Roberto Răspunde

    Mare gunoi de om.
    Nici nu il consider OM.
    Asemenea oameni chiar nu au frica?? Sa ii fie de rusine cu sotia impreuna….penali!!

    • Levy Răspunde

      Titlu 100% GRESIT !!!!
      P.S.D. NU a modificat nici o lista !!!
      Noua sefa judeteana al P.S.D. Satu Mare a pus pe locul 2 pe octavian petric zis si TOVARASUL NEGHINA!!! Ceea ce e 100% NESTATUTAR si ILEGAL !!! Atat tovarasul neghina cat si noua sefa vor raspunde pentru asta !!!!

  5. Jiji Răspunde

    Octavian Petric revine pe locul secund la Camera Deputaților, prin șantaj peste șantaj!

    Candidatul PSD de pe locul 2, Marcel Forțiu a fost șantajat de deputatul actual în funcție, chiar prin telefonul primit de la Bucuresti, exact din partea șefului Romsilva, Ciprian Pahontu, care prin coincidență este un apropiat al anturajului Zgonea, dar și al fostului director Sever Șter.
    O altă metodă de șantaj politic a fost folosirea de influență asupra funcției pe care o deține în Adunarea Eparhială, exact acolo unde deputatul a pompat conform zvonurilor și laudelor din interiorul PSD, peste 200.000 mii lei. Ultima formă de șantaj politic a fost asupra primăriței PSD, Fedorca Aurelia prin amenințări cu denunțuri la o instituție de anchetare și cercetare, bineînțeles, cunoscută celor din PSD.

    Referitor la lista PSD, în urma retragerii lui domnului Forțiu Marcel, următorul pe lista în urma demisiei lui Petric de pe locul 3, trebuia să fie, tânărul croitoraș Crăciun Ciprian, cel care a fost desemnat de CEX-ul celor din PSD Satu Mare.

    Noi, cei din tribuna sătmăreană ne gândim la următoarele trei săptămâni, în urma căror Petric Octavian va reveni pe locul 1 pe listă, deoarece o va lucra pe tânăra Ioana Bran cu controale ANAF la societatea de băuturi alcoolice, unde conform zvonurilor va invoca motive de fraudare a statului.

    Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

    • Jiji Răspunde

      cam acest lucru se vehiculeaza

    • tractorista Răspunde

      Acesta nu este un pamflet , si nu poate fi tratat ca atare . Sunt acuzatii de santaj , sunt acuzatii de intentie de santaj , care nu au nimic de a face cu pamfletul, ca stil literar .Au de a face cu stilul unor candidati de la alt partid decat PSD, care , arunca cu noroi in contracandidatii psd-isti . Este campanie , vom intra si noi in dans .

  6. Instructor tractoristi Răspunde

    Se zvoneste ca satenii din Bicau acuza de taieri ilegale de paduri, licitatii trucate de catre prietenul Osan Vasile, cel care se zice ca este cel mai mare hot dintre inginerii padurari. Gater de taiat lemne construit ilegal si cu santaj asupra unor directori de institutii

  7. Cocolino Răspunde

    Mai e cineva cunoscut in PSD care sa nu fie acuzat de furt in stil mare ?

  8. matroz Răspunde

    ce a ajuns si pesedeul la Satu-Mare, o adunatura de politruci si plini de penali

  9. Sătmărean Răspunde

    PSD chiar nu are candidaţi valoroşi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.