Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Robert Laszlo îşi lansează un nou volum de versuri

afis-aripi-de-lutJoi 6 octombrie 2016, de la ora 16:00 la Muzeul de Artă, în organizarea Asociației Scriitorilor de Nord- Vest, a Atelierului „Orizonturi Postmoderniste”, a Cenaclului Cronograf și a editurii „Ecou Transilvan” din Cluj Napoca, are loc lansarea volumului de versuri „Aripi de lut”, scrisă de Robert Laszlo.

Robert Laszlo a debutat editorial în anul 2009, la nici 18 ani, cu volumul de versuri În vid iată viața mea! (titlu lizibil şi ca Invidiată viaţa mea!), iar în primul an de facultate, și-a publicat cel de-al doilea volum de versuri „Somniator- tălmăcitorul de vise”, la editura Dacia din Cluj Napoca.

A apărut în diferite antologii județene și naționale de poezie, este coautor la volumele „Istoria secretă a Sătmarului” și „Povestea pălincii” scrise în colaborare cu Felician Pop, iar în 2013 a publicat o carte despre „Centenarul Filarmonicii Sătmărene”.

 Noua sa carte, pregătită să ia calea tiparului sub titlul „Aripi de lut”, pare să privilegieze direcţia reflexivă a poeziei, orientată spre mici parabole, efigii ale cugetării, notaţii cu aer insolit-paradoxal, prefața volumului fiind scrisă de criticul clujean Ion Pop, membru al Academiei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.