Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Şantaj grav la Satu Mare: 70.000 de euro sau îţi răpesc fiica!

rapireUn caz demn de filmele cu acţiune trebuie rezolvat de procurorii şi poliţiştii sătmăreni. Mama unei fete de 17 ani reclamă că familia băiatului cu care s-a logodit aceasta îi cere 70.000 de euro, după ce tânăra şi-a găsit alt logodnic.

Mai exact, sătmăreanca Neta declară că în urmă cu doi ani, fiica sa, Esmeralda, pe atunci de doar 15 ani, s-a logodit, conform obiceiului ţigănesc, cu Sălăjan, fiul unui om cunoscut în Satu Mare, care nu a fost căutat doar o dată de Poliţie. După logodnă, tinerii au plecat în străinătate, unde voiau să locuiască, dar Esmeralda a reclamant că noul soţ nu s-a comportat frumos cu ea, iar minora s-a întors la părinţi.

După o vreme, Esmeralda şi-a găsit alt iubit, cu care a şi plecat, şi cu care vrea să se căsătorească. Din acest moment au început problemele. Familia fostului logodnic a tot chemat fata înapoi, sau dacă nu mai vrea să se întoarcă, tatăl ei să plătească suma de 70.000 de euro. În caz contrar ar urma ca fata să fie răpită sau i se va întâmpla altceva rău.

Familia fetei se teme pentru viaţa acesteia şi sănătatea lor, astfel că a apelat la sprijinul organelor competente, care analizează cazul.

4 comentarii

  1. foamea-i mare Răspunde

    dragi administratori ai portalsm.ro v-am admirat multi ani munca, modul in care v-ati facut treaba, ati prezentat stiri bune si bine redactate. de la o vreme sunteti sub nivelul marii, unde i-ati gasit pe noii colaboratori? modul in care e redactat acest articol e penibil, cred ca autorul ar trebui sa mai treaca odata prin clasa a 5-a sa mai studieze putin gramatica limbii romane. si ma refer la propozitii de genul “Familia fostului logodnic a tot chemat fata înapoi, sau dacă nu mai vrea să se întoarcă, tatăl ei să plătească suma de 70.000 de euro.” parca e o traducere fortata din islandeza :))

  2. Felician Răspunde

    trist. doar jalnic. portalul nu mai e ce a fost…

  3. nuconteaza Răspunde

    De abia astept episodul 2. Cand apare? Sper ca nu in fiecare saptamana cate un episod. Macar 1 pe zi. Is curios totusi ce se intampla cu Esmeralda. Dar sper ca apare si un personaj cu numele Mercedesa si o bulibasa macar.

  4. Roberto Răspunde

    Putris cigányok….nincs semmi értelmes amiröl irni tudnátok!!
    Pusztulna el mind !!
    Hitler trebuia sa ucida natia aceasta prapadita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.