Ultima actualizare: ieri, 22:48
Locale

Sătmăreanul Gabriel Leș, la lansarea concursului PatriotFest

les1Secretarul de stat pentru armamente, sătmăreanul Gabriel-Beniamin Leș a participat marți, 11 octombrie, la lansarea concursului național PatriotFest, activitate care s-a desfășurat la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti.

Pe timpul desfășurării conferinței de presă, Gabriel Leș a arătat că acest concurs este benefic pentru țara noastră.

 “Este foarte important pentru țara noastră să organizeze un concurs care să fie o platformă în care inovatorii din România să poată prezenta ceea ce au realizat, să poată comunica într-o anumită formă cu structurile noastre. Departamentul pentru armamente structura responsabilă din cadrul MapN de componenta de cercetare-dezvoltare, a avut inițiativa la nivelul structurilor din SNAOPSN să organizăm acest concurs. Profit de această ocazie pentru a le mulțumi pentru implicarea și munca depusă în ultimele luni în cadrul grupului de lucru”, a mai spus Leș.

3 comentarii

  1. Fane Răspunde

    Mai Les,inca nu a început campania electorală.Oi fi tu candidat psd la Senat dar vezi ca degeaba,nu te votează ortodocșii!!! Si nici unii colegi de la psd.ai o mare problemă!!!

  2. jeau Răspunde

    oare ce servicii ai adus ca te tine mister ciolos secretary de stat duoa ce ai facut naveta satu mare – racsa pentru 800 lei brut???

  3. soria Răspunde

    Este greu lucru ce face ,e multilateral ,de toate ……… si …,ca sa nu lcre omul!ce mai asta e ROMANICA TE IUBESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.