Ultima actualizare: azi, 21:07
DRM
Locale

Stadionul Olimpia, refăcut de un copil de 14 ani (FOTO)

olimpiaS-a tot vorbit în ultima perioadă de reabilitarea sau modernizarea stadionului Olimpia din Satu Mare, dar, cu excepția prezentării câtorva machete, nu s-a făcut nimic în acest sens. Ba mai mult, peluza stadionului a fost închisă din motive de securitate.

Un copil de doar 14 ani, însă, a făcut-o. A refăcut stadionul Olimpia. Sătmăreanul Rareș Miclăuș, a realizat o replică aproape perfectă a stadionului din jocuri Lego.

I-a ieșit atât de bine încât te întrebi dacă, pornind de la ceea ce arealizat Rareș Miclăuș, la doar cei 14 ani ai săi, nu ar putea reprezenta un punct de pornire pentru realizarea unui proiect în vederea reabilitării totale a acestui stadion din fonduri guvernamentale sau europene.

Altfel, stadionul se degradează în fiecare zi și ne putem trezi că Olimpia va trebui să-și joace meciurile de acasă pe la Baia Mare sau Oradea. Dacă va mai exista echipa pe atunci.

Un comentariu

  1. Ultras Răspunde

    băbuț a dat 10 mii de euro pe machetă și nu arată atât de bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Directoarea plagiat. Cu discursul copiat de pe internet (VIDEO)

Managerul Bibliotecii Judeţene Satu Mare, Lacrima Istrăuan, a susţinut joi, cu ocazia lansării cărţii „În inimile noastre eram niște uriași....

Închide