Ultima actualizare: azi, 22:49
DRM
Locale

Ştrandul, la control! O comisie verifică dacă Beny Alex a respectat contractul

strand3Conducerea Primăriei Satu Mare decis ca o comisie să verifice dacă Beny Alex, firma omului de afaceri Vasile Ţânţaş, şi-a respectat obligațiile contractuale, urmând să propună măsuri în cazul în care va constata că au apărut abateri.

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că trebuie făcută o analiză amplă a ceea ce s-a întâmplat din 2008 până în 2016 cu această investiţie, respectiv serviciu public.

“Trebuie să verificăm dacă această societate, care este concesionarul, şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale sau nu, trebuie să decidem ce facem în continuare dacă s-a constatat că nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale”, a spus primarul.

Problema ştrandului municial nu este una nouă. Pe vremea fostei conduceri, o comisie a primăriei a stabilit că Beny Alex nu şi-a respectat contractul, adică nu a realizat investiţiile propuse, respectiv un hotel şi o bază de tratament. De cealaltă parte, reprezentanţii Beny Alex au răspuns că nu au putut termina investiţia din cauza problemelor juridice ale terenurilor.

În data de 12 aprilie 2016 proiectul de hotărâre privind rezilierea contractului de concesiune a fost supus la vot. Acesta avea nevoie de 16 voturi pentru, dar a luat doar  7 voturi pentru (de la PSD), două împotrivă (vot Marcela Papici și Butka Gergely) și 7 abțineri (consilieri UDMR și PNL).

Cel mai probabil se va ajunge din nou la votul consilierilor locali.

Un comentariu

  1. Fara Cap Răspunde

    Hotelul Dacia ii buba nu strandul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Anchetă la Satu Mare. Avocatul Poporului vine să verifice calitatea apei

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și efectuează o anchetă cu privire la prezența bacteriei E-coli în apa potabilă din județul...

Închide