Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Țeparul Iovan, din nou după gratii. De ce l-au închis procurorii

iovan2Țeparul Iovan a ajuns iar după gratii, fiind închis pentru același lucru: înșelăciune.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au dispus, în data de 14 octombrie, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a lui Iovan Fogarași, iar judecătorii Tribunalului Satu Mare au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în perioada 3-12 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins de la mai multe persoane sume de bani, lăsând să se creadă că are influență asupra unor judecători.

Concret, conform aceleiași surse, în data de 3 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins de la denunțătoarea Mariana Filimon suma de 450 de lei, promițându-i acesteia că îi va determina pe judecători să dispună strămutarea dosarului 1497/266/2016 (în care Mariana Filimon avea calitate de reclamantă) de la Judecătoria Negrești-Oaș la Judecătoria Satu Mare. Fogarași i-a promis femeii că îi va influența pe magistrați pentru a da o soluție favorabilă denunțătoarei, în sensul încredințării mai repede a celor doi copii.

În data de 4 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins și primit suma de 600 de lei de la denunțătoare, în același scop.

Totodată, în data de 12 octombrie, Fogarași a pretins de la Ioan Mândruț (denunțător) suma de 300 de euro, lăsându-l să creadă că are influență asupra președintei completului de judecată investită cu soluționarea dosarului 1482/266/2016 aflat pe rolul Judecătoriei Negrești-Oaș, promițând că o va determina să pronuțe o soluție favorabilă denunțătorului-pârât în cauza respectivă, în sensul respingerii unei acțiuni având ca obiect un ordin de emitere a protecției.

Sursa: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

2 comentarii

  1. tutu Răspunde

    Totusi, cat de prost poti fi sa crezi un tigan agresiv ca poate sa faca asa ceva?? Sa iti ,,rezolve ” problemele din justi’ie

    • Koka Inna Răspunde

      @tutu-La cata puscarie a facut iti vorbeste ca un veritabil avocat!Iar prosti, sunt cu carul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.