Ultima actualizare: ieri, 22:09
Locale

Țeparul Iovan, din nou după gratii. De ce l-au închis procurorii

iovan2Țeparul Iovan a ajuns iar după gratii, fiind închis pentru același lucru: înșelăciune.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au dispus, în data de 14 octombrie, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a lui Iovan Fogarași, iar judecătorii Tribunalului Satu Mare au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în perioada 3-12 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins de la mai multe persoane sume de bani, lăsând să se creadă că are influență asupra unor judecători.

Concret, conform aceleiași surse, în data de 3 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins de la denunțătoarea Mariana Filimon suma de 450 de lei, promițându-i acesteia că îi va determina pe judecători să dispună strămutarea dosarului 1497/266/2016 (în care Mariana Filimon avea calitate de reclamantă) de la Judecătoria Negrești-Oaș la Judecătoria Satu Mare. Fogarași i-a promis femeii că îi va influența pe magistrați pentru a da o soluție favorabilă denunțătoarei, în sensul încredințării mai repede a celor doi copii.

În data de 4 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins și primit suma de 600 de lei de la denunțătoare, în același scop.

Totodată, în data de 12 octombrie, Fogarași a pretins de la Ioan Mândruț (denunțător) suma de 300 de euro, lăsându-l să creadă că are influență asupra președintei completului de judecată investită cu soluționarea dosarului 1482/266/2016 aflat pe rolul Judecătoriei Negrești-Oaș, promițând că o va determina să pronuțe o soluție favorabilă denunțătorului-pârât în cauza respectivă, în sensul respingerii unei acțiuni având ca obiect un ordin de emitere a protecției.

Sursa: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

2 comentarii

  1. tutu Răspunde

    Totusi, cat de prost poti fi sa crezi un tigan agresiv ca poate sa faca asa ceva?? Sa iti ,,rezolve ” problemele din justi’ie

    • Koka Inna Răspunde

      @tutu-La cata puscarie a facut iti vorbeste ca un veritabil avocat!Iar prosti, sunt cu carul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Trei tineri drogați au tras cu arma în centrul Sătmarului

Trei tineri drogați au fost reținuți de polițiști după ce ce au fost observați duminică seara pocnind cu o pușcă...

Închide