Ultima actualizare: azi, 10:57
Locale

Sătmărean, erou la Paris. A salvat viața unui copil

mihai2Un sătmărean de 35 de ani este considerat un adevărat erou la Paris după ce a salvat viața unui copil, victimă a unui accident de circulație. Totul s-a petrecut sâmbătă într-o suburbie a capitalei Franței.

Sătmăreanul Mihai Silaghi tocmai se întorcea de la muncă cu încă un coleg când a fost martorul unui accident de circulație. Un copil s-a angajat în traversarea unei străzi fără să se asigure, sărind chiar în fața unei mașini.

În urma impactului, copilul a fost proiectat la câțiva metri și a căzut pe șoseau în stare de inconștiență. Șoferul mașinii implicate în accident a avut un atac de panică și nu a mai fost în stare să facă nimic.

Sătmăreanul, însă, nu s-a pierdut cu firea și a sunat la numărul unic de urgențe din Franța. Până ce ambulanța a ajuns la locul accidentului, Mihai i-a acordat copilului primul ajutor.  

”Când am ajuns la el mi s-a părut că nu mai respiră. Nu am vrut să-l mișc de frică să nu i se fi rupt ceva oase și să îi fac mai mult rău. Am decis să îi fac respirație artificială și puțin masaj cardiac. După câteva momente, copilul și-a revenit în fire”, povestește eroul din Satu Mare.

La scurt timp la fața locului a ajuns și ambulanța care l-a preluat pe copil și la transportat la Urgență. Paramedicii au spus că exista posibilitatea ca victima să-și fi pierdut viața până ce ar fi ajuns ei dacă  nu ar fi fost ajutat de Mihai.

Părinții copilului nu știu cum să-i mulțumească sătmăreanului pe care acum îl consideră un adevărat erou. 

2 comentarii

  1. Paula Răspunde

    Asemenea exemple de spirit civic merită atenția opiniei publice. Felicitări sătmăreanul ui Mihai!

  2. cristi Răspunde

    Felicitării, nu oricine are tăria de a face asemenea gesturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Țeparul Iovan, din nou după gratii. De ce l-au închis procurorii

Țeparul Iovan a ajuns iar după gratii, fiind închis pentru același lucru: înșelăciune. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă...

Închide