Ultima actualizare: ieri, 20:52
DRM
Locale

Tragedie. Arbitrul Marius Anghiuș s-a stins din viață la 27 de ani

marius-anghiusTragedie în lumea fotbalului sătmărean. Arbitrul Marius Anghiuș, unul dintre cei mai promițători din lotul AJF Satu Mare, s-a stins azi dimineață fulgerător din viață, scrie satumaresport.ro. Avea doar 27 de ani!

Colegilor din cadrul Comisiei județene de arbitrii nu le-a venit să creadă la auzul veștii iar pagina de Facebook a lui Marius s-a umplut rapid azi de mesaje de condoleanțe.

Marius Anghiuș a trecut în urmă cu mai bine de un an printr-un moment delicat când mașina pe care o conducea, și în care se afla cu colegii din brigadă cu care urma să oficieze la un joc din județ, a ajuns pe contrasens și s-a izbit de un alt vehicul ce circula regulamentar.

Atunci Marius Anghiuș a scăpat doar cu o sperietură în vreme ce pasagerul din dreapta, observatorul Carol Kuki s-a ales cu două coaste fracturate.

Un comentariu

  1. florin Răspunde

    comisiei judetene de ARBITRII??!!! stim la ce te-ai gandit cand ai scris acest cuvant cu doi ,,i”? daca cuvantul e la plural sunt mai multi ,,i” ! Sau ai fi putut pune exact atatia ,,i” cati arbitri sunt in Comisie! Felicitari tie si dascalului care te-a invatat, demult nu m-am distrat asa de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
A început Oktoberfest de Satu Mare. Să curgă berea! (FOTO& VIDEO)

A început Oktoberfest de Satu Mare. Prefectul Radu Bud a cepuit astăzi primul butoi de bere, deschizând astfel o nouă...

Închide