Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident de muncă la Unicarm. Un bărbat se zbate între viață și moarte

unicarm2Un bărbat se zbate în aceste momente între viață și moarte în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp la magazinul Unicarm de la Casa Albă. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a căzut de la înălțime, iar în urma impactului cu solul a rămas inconștient. 

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi șters de praf niște rafturi la înălțime, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut. În cădere s-ar fi lovit cu capul de o ladă frigorifică. Totul s-a petrecut la raionul de mezeluri. 

Angajații magazinului au solicitat ajutorul autorităților. Un echipaj al Ambulanței a ajuns în scurt timp la fața locului și, văzând starea bărbatului, i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la Urgențe. 

Managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, confirmă faptul că la Urgențe a fost adus un bărbat cu traumatism în urma unei căderi de la înălțime. Era confuz și avea și o hemoragie în zona capului, la ureche. În aceste momente i se face un computer tomograf și, în funcție de gravitatea situației, se va decide dacă va fi tratat la Satu Mare sau va fi transportat la Baia Mare. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook. 

4 comentarii

  1. M Răspunde

    dar Satu Mare de ce este incompetetnt domana Papici??? de ce trebuie tot timpul sa transportam victimele ba la Baia Mare, ba la Cluj. noi de ce nu suntem in stare sa ridicam spitalul la nivelul celorlate orase resedinta de judet???

    • foarte simplu Răspunde

      pai e foarte simplu .. poate ati auzit si dumneavoastra ca medicii pleaca cu miile din tara si ca sunt orase ” resedinta de judet” cu intregi specialitati complet descoperite ( adica fara nici un medic) . sansele satmarului sa atraga un neurochirurg in conditiile in care toti pleaca in strainatate sunt ZERO. cum e vina doamnei papici ca nu se gasesc medici?

  2. Bag.pl Răspunde

    Spitalul din satu mare e la fel de competent precum johanis la vorbit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.