Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Cristian Voicu, dat câștigătorul concursului Chefi la cuțite. Premiul vine la Satu Mare

chefiCâștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Chefi la cuţite”, de la Antena 1, este nimeni altul decât Cristian Voicu, soțul sătmărencei Martina Voicu, potrivit celor de la http://www.click.ro/ care au citat surse apropiate echipei de filmare.

Finala competiției va fi difuzată în această seară, de la ora 20.30, pe Antena 1, însă filmările la emisiune s-au încheiat câteva săptămâni.  

În finală au ajuns doi concurenți, unul din echipa roșie, al lui Sorin Bontea, și unul din echipa gri, adică Cristian Voicu, din echipa lui Florin Dumitrescu. Dacă în primul sezon câştigător a fost concurentul lui Sorin Bontea, de data aceasta s-ar părea că lucrurile au stat cu totul altfel și a câștigat concurentul lui Florin Dumitrescu.

Cristian Voicu a fost cel mai bun și și-a adjudecat pe merit trofeul emisiunii, împreună cu premiul de 30.000 de euro.

Câștigătorul celei de a doua ediții la Chefi la cuțite, Cristian Florin Voicu, este căsătorit cu sătmăreanca Martina Meda Voicu și au împreună o fetiță. Cei doi locuiesc în Hamburg, însă visul lor este să se mute înapoi în România și să deschidă un restaurant, poate chiar la Satu Mare, scrie http://www.romaniatv.net/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.