Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Accident rutier grav. Două persoane încarcerate

accidentUn grav accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute la intrarea în localitatea Boghiș, comuna Doba.

Din cauza drumului ud, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra mașinii, în care se mai afla o persoană, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un câmp. 

În urma acestui eveniment rutier, cele două persoane au rămas încarcerate, astfel că la fața locului s-a deplasat și o autospecială de descarcerare a ISU Satu Mare, echipaje SMURD și ale Poliției.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, șoferul, de 58 de ani, conducea autoturismul dinspre Boghiș spre Doba, moment în care a derapat și s-a răsturnat. 

Atât persoana care se afla la volan cât și pasagerul un bărbat în vârstă de 44 de ani, au fost răniți. După ce au fost descarcerați, au fost transportați la Urgențe pentru investigații medicale suplimentare.

Polițiștii l-au testa cu alcooltestul pe șofer, și a rezultat o alcoolemie de 1,01 mg/l în aerul expirat. I se va colecta sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au deschis un dosar și continuă cercetările. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.