Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Aglomerație în Vama Petea. Peste o sută de Tir-uri stau la coadă

trafic-vama-Petea-1Punctul de Trecere a Frontierei Petea este foarte aglomerat în această perioadă. Mai bine de o sută de Tir-uri, înșirate pe o distanță de mai bine de un kilometru, așteaptă să treacă frontiera în Ungaria asta după ce ieri traficul greu a fost interzis în țara vecină.

Timpul de așteptare în Vama Petea este, în medie, aproximativ o oră, iar polițiștii de frontieră și vameșii se străduiesc să fluidizeze traficul cât mai mult. Echipaje de poliţie patrulează în zonă pentru a evita producerea unui incidente sau aparaţia blocajelor, iar şoferii se plâng că din cauza orelor petrecute la frontieră vor întârzia cu mărfurile.

Nu doar Tir-urile au timpi mari de așteptare, dar și mașinile mici, atât pe sensul de ieșire cât și pe cel de intrare. Timpul de așteptare în acest ca este de aproximativ 40 de minute.

Circulaţia camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost interzisă, prin Ungaria, în perioada 31 octombrie ora 23.00 (ora României) – 1 noiembrie ora 23.00 (ora României). În acest interval, şoferii automărfarelor au staţionat în parcările special amenajate.

3 comentarii

  1. M Răspunde

    pai daca au fost anuntati din timp ca nu vor putea trece, de ce au pornit la drum?

  2. George Răspunde

    De ce….au fost obligati de patroni, PROSTI.

  3. Norick Răspunde

    Imi place si mie stirile astea scrise din fotoliu…:-)
    Distanta de “un kilometru” era vreo 5 ( dupa Dorolt spre SM) , in loc de o suta de camioane, erau vreo 3-4 sute si nu o ora era timpul de asteptare, ci minim 5… 😛
    Dar nici o problema , deja totul este O.K…. 🙂
    P.S. este prea departe vama Petea sa mergeti pana acolo la fata locului… 😀 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.