Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

VIDEO VIRAL. Cum sunt hrăniți 14 căței la Satu Mare

cateiVideo Viral. Un sătmărean are de hrănit de patru ori pe zi cei 14 căței pe care-i are de la câinele său, femela labrador Alissa. 

Imaginile postate de proprietarul acestor cățeluși pe Facebook au devenit virale, având mii de vizualizări.  Fiecare cățel are farfuria sa. Chiar dacă mai este câte unul care ar mânca din farfuria altuia, proprietarul se îngrijește ca niciun cățel să nu rămână pe dinafară de la masă.

Cei 14 căței au fost aduși pe lume în noaptea de 21 septembrie de femela labrador ciocolatiu Alissa. Femela, în vârstă de trei ani, a fost împerecheată cu masculul Nero, de culoare neagră, iar rezultatul i-a uimit atât pe proprietari cât şi pe crescătorii din labradori din Satu Mare. Nero este campion naţional la categoria Junior.

În medie, labradorii nasc între 8 şi 10 pui, fiind cazuri când se trece peste 10 micuți, însă niciun crescător de labradori nu știe să se fi născut 14 puiuți la o femelă. Alissa a adus pe lume trei masculi negri, trei femele negre, trei masculi ciocolatii şi cinci femele ciocolatii.

Dintre aceștia, până acum și-au găsit stăpân aproape toți puii. Mai sunt disponibil doi masculi și o femeie, toți negri.

Cei interesaţi pot lua legătura cu proprietarul la nr. 0749826186.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.