Ultima actualizare: ieri, 20:12
Locale

Bărbatul aflat în comă la Terapie Intensivă a decedat. Omor din culpă sau crimă?

terapie-intensivaBărbatul în vârstă de 31 de ani care se afla în comă de o săptămână la secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare a aseară, în jurul orei 23.20.

Acest lucru a fost confirmat atât de apropiații bărbatului, care era tehnician dentar, cât și de conducerea Spitalului Județean Satu Mare. Managerul Marcela Papici spune că pacientul a murit aseară în jurul orei 23.20 și că au fost respectate toate protocoalele medicale care se impun în asemenea situații. 

Lucrurile se schimbă în această situație. Până acum, polițiștii au făcut cercetări într-un caz de vătămare corporală. Odată cu decesul pacientului, cercetările se vor desfășura pentru ucidere din culpă sau chiar crimă, deoarece se vorbește și despre un eventual atac asupra bărbatului după ce a cesta a ieșit dintr-un bar de pe Drumul Careiului. 

Vom reveni cu alte detalii în măsura în care le vom avea.

Pearl Beauty Center

7 comentarii

 1. Tiberiu Răspunde

  Sincere condoleante familiei îndoliate.

 2. Deni Răspunde

  Condoleanțe !

 3. Sătmărean Răspunde

  Ca de obicei, la Spitalul Județean Satu Mare s-au respectat toate protocoalele, de aceea mor oameni cu zile.
  Așa s-a întâmplat și-n vara anului trecut, când a murit o tânără sănătoasă ce s-a dus pe propriile picioare ca să nască, Anca Cozma. La asta se pricep cei din conducere, să mușamalizeze culpele…Scuzați-mă, n-am alte cuvinte! http://www.jurnaldeoas.ro/drama-cutremuratoare-la-satu-mare-o-tanara-a-murit-la-spital-dupa-ce-a-nascut-familia-este-devastata/

 4. pirike Răspunde

  Marcela Papici nu mai ai nici o rusine? Citi oameni trebuie sa moara in mandatul tau politic ?? Sau acuma ai motiv ca DNA ti-o sigilat biroul?

 5. Vasile Răspunde

  Daca acesta a fost la bar,unde a si consumat 2 beri,mai mult ca sigur ca le-a si platit(cu bani!),deci nu-i exclus ca a fost filat deja in bar,urmarit si atacat!O camera video a Politiei Locale este instalata chiar pe stalpul din fata firmei de transport Fanny cu orientare catre strada Careiului ,oare aceea camera nu a surprins momentul cand a iesit din bar respectiv daca a fost urmarit de cineva?

 6. CRISTI Răspunde

  Domna Papici , nu are treaba decit sa faca campanie electorala in sital daca cei de la UPU vor vota ALDE se rezolva tot indiferent citi satmareni vor muri cu zile

 7. Unu' Răspunde

  Condoleanțe familiei …
  No comment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.