Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Chefi la cuțite. Premiul cel mare vine la Satu Mare (FOTO&VIDEO)

voicuPremiul cel mare de la emisiunea concurs Chefi la cuțite vine la Satu Mare. Acesta a fost câștigat de Florin Cristian Voicu, care nu este nimeni altcineva decât soțul sătmărencei Martina Meda Voicu.

Finala concursului, difuzată aseară pe Antena 1, a fost cât se poate de tensionată. Florin Cristian Voicu, ajutat de echipa gri, a chef-ului Florin Dumitrescu, a pregătit un meniu de restaurant impecabil. Dacă la primul fel de mâncare, rivalul său din finală a avut un mic avantaj, la felul doi Voicu a reușit să egaleze situația, astfel că desertul trebuia să facă diferența. Și a făcut-o în favoarea lui Florin Cristian Voicu.

Când prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol, a anunțat câștigătorul, în studiul emisiunii s-a declanșat o adevărată nebunie. Chef Florin Dumitrescu l-a îmbrățișat pe Cristian Voicu și i-a transmis că e foarte mândru de el.

Câștigătorul celor 30.000 de euro, Cristian Voicu, a mulțumit familiei, chef-ului Florin Dumitrescu dar și întregii echipe gri, din care a făcut parte, și a precizat că va folosi acești bani pentru a se întoarce în țară. Până la această emisiune el a lucrat ca și bucătar la un restaurant din Hamburg.

Se pare că Cristian Voicu vrea să se stabilească la Satu Mare, împreună cu familia sa, unde să își deschdă un restaurant. Felicitări Cristian Voicu!

Un comentariu

  1. BOROZOLTAN Răspunde

    Felicitări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.