Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Caz teribil la Ardud. O fetiță de un an a murit în condiții groaznice

urgente-satu-mareUn caz teribil s-a înregistrat în această dimineață. Un copil de numai un an, din Ardud,  a murit la Spitalul Județean după ce a fost adus la Urgențe în șoc hipotermic. A fost găsit zăcând într-o baltă cu apă.

Azi dimineață, în jurul orei 6.00, la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare a fost adusă o fetiță de un an și șase luni care se afla în șoc hipotermic și în stare de inconștiență. A fost adusă de un echipaj al Ambulanței după ce a fost recuperată dintr-o băltoacă de apă făcută într-o groapă săpată pentru amplasarea unui stâlp. 

Potrivit managerului Spitalului Județean, Marcela Papici, fetița nu a mai putut lupta cu starea în care se afla și a decedat. Copilul a fost dus la Terapie Intensivă unde, după ce a fost resuscitat, și-a revenit. În cele din urmă, însă, copilul a murit. 

Cazul a fost preluat de polițiști care le-au întocmit părinților dosar penal pentru nesupravegherea minorului. De asemenea, a fost declanșată o anchetă pentru a se afla cum a ajuns copilul de numai un an să zacă într-o baltă de apă în condițiile în care, la ora respectivă, temperaturile de afară era în jur de zero grade.

2 comentarii

  1. Xy Răspunde

    sunteti in nestiinta de cauza

    • curios Răspunde

      poi zi mai multe daca stii, chiar is curios cum mama ei de treaba se poate intampla asa ceva intr-o tara ce se vrea a fi civilizata?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.