Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Condiții de lumea a 3-a pe trenul Satu Mare – Baia Mare (FOTO)

tren-satu-mare-baia-mareCei care circulă cu trenul regio Satu Mare – Baia Mare sunt nevoiți să o facă în niște condiții de parcă ar fi un tren dintr-o țară din lumea a 3-a.

Așa cum se vede și din imaginile trimise de un cititor PortalSM, geamurile sunt crăpate, gata să se spargă, ușile sunt legate cu sârmă, iar pe jos este o mizerie greu de descris în cuvinte.

”O poza face cât o mie de cuvinte. Dacă vorbim și despre faptul că pe o distanță de 60 de km se face aproape  două ore cu un tren  regio, am putea candida cu o țară din lumea a 3-a”, este comentariul făcut de cititorul PortalSM la pozele trimise.

Sătmăreanul este de părere că de vină sunt și oamenii pentru că stricăciunile sunt produse de ei.

”Dar principala problemă o reprezintă tot educația individuală, deoarece acele stricăciuni din poze sunt făcute tot de oameni”, mai spune cititorul nostru.

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

5 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    ORIBIL!!!! și pentru aceste condiții se mai plătește bilet???

  2. tralala Răspunde

    daca vreti senzatii tari …. mergeti cu CFR ul…

  3. satmarean Răspunde

    Dar nu există nici o instituție care sa-i amendeze??? Că dacă era vorba despre niște câini, săreau o mulțime sa-i apere!!! Pe OAMENI cine îi apără????????????

  4. 007 Răspunde

    Dar de ce aveti impresia ca nu suntem in lumea a treia ???!Ce sau cine din societatea romaneasca va convinge ca am fi altfel?90% din calatori sunt tineri,Cine credeti ca ia educat ?Uitati-va numai la postarii si veti vedea cata ,,inteligenta” si respect degaja cei sapte ani deacasa si ,sigur,scoala.Cum care scoala ?Aia care scoate an de an tot 90% dintre elevi niste loaze,cu aere de intelectuali si culmea educatorii vor salarii marite ca sa scoata REBUTURI.In ce sistem rebuturile aduc mariri de salarii ?Pai nu-i lumea a treia…NU,e patra?!

  5. Valahu Răspunde

    Ai perfecta dreptate 007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.