Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Gest ieșit din comun al unui tânăr sătmărean. Este susținut și încurajat

florin-brandusanUn tânăr din Satu Mare s-a gândit la un gest ieșit din comun în aceste zile. A lansat în mediul privat o provocare atât pentru el cât și pentru alți tineri sătmăreni. A inițiat o campanie prin care vrea să -i ajute pe oamenii fără adăpost din Satu Mare.

Este vorba despre Florin Brândușan care dorește să-și formeze o echipă de tineri voluntari sătmăreni și să împartă mâncare și ceai cald oamenilor străzii.

”Bună să vă fie inima! Fiind friguț, am venit cu ideea de a ajuta persoanele fără posibilitatea de a avea pe cineva care să le ajute. Dacă aveți haine ori altceva care le-ar putea fi de folos pe timpul iernii, vă rog să fiți atenți la continuare: Începând de astăzi, 07 Noiembrie – 20 Noiembrie, 2016, adun persoane, ca să împărțim hrană (Sandwich-uri, ceai cald sau orice altceva ușor și repede de preparat) oamenilor străzii. Cine dorește și cunoaște pe cineva care ar putea și ar vrea să facă parte din asta (să mă ajute și să facă un gest frumos), să-mi scrie în privat. Mulțumesc!”, scrie Florin Brîndușan pe pagina sa de Facebook.

Se pare că inițiativa lui Florin prinde în rândurile tinerilor sătmăreni.

”Un gest frumos. Orice ajutor e bine venit! Eu m-am alăturat acestei inițiative alături de Florin Brânduşan si dacă doriți să contribuiți și dumneavoastră cu orice, ne puteți contacta, fie pe mine, fie pe Florin! Dar din dar se face rai!”, scrie pe Facebook sătmăreanca Adriana Denisa Șimon.

De asemenea, sunt foarte mulți cei care-l felicită pe Florin Brândușan pentru această inițiativă, pe care o consideră un gest deosebit:

”Bravo Florin. Arata-le la politicieni ce înseamnă să fii Om. Că de domnii e plină Casa Poporului”, îl încurajează Ioana Feder.

4 comentarii

  1. stef georgeta Răspunde

    Vreau sa donez niste haine

    • Fara Cap Răspunde

      Sau pune-le in containerele de la Caritas ca vin pui de tigan si le scot pe toate afara

  2. OPINIE Răspunde

    Fara cap esi.Romanii ,maghiarii,germanii ,tiganii si ce or mai fi,au copii si nu ,,pui”.Oamenii se deosebesc de animale prin faptul ca inainte de a face ceva gandesc. Dupa cum spui esti fara cap.or il ai si ….

    • Unu' Răspunde

      Ăia-s pui! Sunt o sub-specie a rasei umane! Un fel de Pitecantropus un pic mai evoluat, dar lipsit de cele mai elementare instincte de conviețuire socială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.