Ultima actualizare: azi, 12:45
Locale

Conducerea județului mai vrea curse internaționale. Destinații posibile

wizz3Aeroportul Satu Mare ar putea avea, în viitor, mai multe curse internaționale după cea deja existentă spre Londra. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că se fac demersuri pentru deschiderea unor noi astfel de zboruri. 

”Aeroportul Satu Mare se află într-un cerc cu circa 3 milioane de locuitori. Poate primi orice aeronavă și încercăm să-l umplem de viață. Consiliului Județean trimite frecvent date către Wizz Air în vederea deschiderii unei noi curse aeriene internaționale de la Satu Mare. Vizăm regiuni din Italia, Franța, Germania”, a precizat președintele CJ.  

Prezentă la întâlnirea cu presa, Tamara Vallois, head of comunications Wizz Air, a arătat că compania pe care o reprezintă dorește să deschidă mai multe curse aeriene de la Satu Mare, dar că este prea devreme să se vorbească de posibile destinații. 

”Dorim să operăm și alte rute. E abia al doilea zbor de la Satu Mare și trebuie să mai avem răbdare. Este devreme să vorbim concret despre alte curse. Trebuie să vedem la baze cum putem aloca echipaje către alte curse. Dar în fiecare an alocăm 10-12 aeronave noi. Vom vedea de la an la an. Poate chiar și la Satu Mare. Se alocă o jumătate de an pentru maturizarea unei curse. La Satu Mare avem contract pe trei ani și nu există niciun semn care să ne inducă intenția de a renunța la această cursă”, a afirmat reprezentantul Wizz Air. 

Disponibilitate din partea Consiliului Județean există, Aeroportul Satu Mare are capacitatea de a opera și alte curse internaționale, acum rămâne doar la latitudinea Wizz Air dacă vor dezvolta și alte astfel de zboruri. Cu atât mai mult cu cât cursa spre Londra a fost primită cu bucurie de sătmăreni, iar aceștia și-au exprimat clar dorința de a fi înființate și alte zboruri internaționale de la Satu Mare. 

19 comentarii

 1. DRAGOMIR Cornelia Răspunde

  Am dori si curse din Satu Mare spre Madrid,și retur.Multumesc

 2. Jenny Răspunde

  Si Satu-Mare – Bruxelles…pe cand???

 3. Carolina Răspunde

  Madrid, Madrid, Madrid. Madrid-Satu Mare si Satu- Mare Madrid..suntem foarte multi romani din zona Satu-Mare, Negresti, Carei , din zona Maramuresului …foarte multi ..ar fi super cursa Madrid Satu – Mare si Satu – Mare Madrid,,,macar 1 zi pe saptamina .

 4. Florica Checiches Răspunde

  Dorim curse Bruxelles-Satu Mare

 5. Catalin Răspunde

  Curse Paris,San Sebastian

 6. Lenuta Răspunde

  Satu Mare-Paris

 7. Carmen Răspunde

  Satu-Mare-Zaragoza ar fi super!!!!!

 8. POP Răspunde

  PARIS – SATU MARE

 9. Csaba Răspunde

  Pe sezonul de vara Satu Mare – Constanta, deoarece foarte greu ajungi cu trenurile pe litoral, sau chiar Satu Mare – Burgas Bulgaria, cred că ar fi pasageri interesați!

 10. Adrianescu Răspunde

  Paris Beauvais dorim noi…
  PARIS FRANTA
  SATU MARE –PARIS BEAUVAIS

 11. Grigore Tiution Răspunde

  Faro-Satu-Mare,ar fi binevenit!!

 12. Alina Răspunde

  Satu Mare – Ohare

 13. M Răspunde

  Iata cum au reaparut cretinii. Bravooo Portalsm, de cate ori mai puteti genera comentarii la infinit. Prostii sunt prosti, nu-si dau seama ca degeaba butoneaza aici. Vai de capul vostru…

 14. Cosmin Răspunde

  La Milano /Torino

 15. Katalin Răspunde

  As dori foarte mult o cursa Satu Mare-Nürnberg.

 16. Lia Răspunde

  Satu Mare – Germanina (Basel-Moulhause-Freiburg)

 17. Stroie Carla Răspunde

  Este extra esceptional daca ar pleca si de la Milano spre Satu Mare si in contrario

 18. Florin Răspunde

  Satu Mare – Madrid Madrid – Satu Mare

 19. X Răspunde

  Satu Mare – Bagdad
  Satu Mare – Kabul
  Satu Mare – Moscova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Kelemen Hunor: ”Va fi o schimbare substanțială la Satu Mare”

Alegeri parlamentare Satu Mare. Președintele național a UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută...

Închide