Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Conducerea județului mai vrea curse internaționale. Destinații posibile

wizz3Aeroportul Satu Mare ar putea avea, în viitor, mai multe curse internaționale după cea deja existentă spre Londra. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că se fac demersuri pentru deschiderea unor noi astfel de zboruri. 

”Aeroportul Satu Mare se află într-un cerc cu circa 3 milioane de locuitori. Poate primi orice aeronavă și încercăm să-l umplem de viață. Consiliului Județean trimite frecvent date către Wizz Air în vederea deschiderii unei noi curse aeriene internaționale de la Satu Mare. Vizăm regiuni din Italia, Franța, Germania”, a precizat președintele CJ.  

Prezentă la întâlnirea cu presa, Tamara Vallois, head of comunications Wizz Air, a arătat că compania pe care o reprezintă dorește să deschidă mai multe curse aeriene de la Satu Mare, dar că este prea devreme să se vorbească de posibile destinații. 

”Dorim să operăm și alte rute. E abia al doilea zbor de la Satu Mare și trebuie să mai avem răbdare. Este devreme să vorbim concret despre alte curse. Trebuie să vedem la baze cum putem aloca echipaje către alte curse. Dar în fiecare an alocăm 10-12 aeronave noi. Vom vedea de la an la an. Poate chiar și la Satu Mare. Se alocă o jumătate de an pentru maturizarea unei curse. La Satu Mare avem contract pe trei ani și nu există niciun semn care să ne inducă intenția de a renunța la această cursă”, a afirmat reprezentantul Wizz Air. 

Disponibilitate din partea Consiliului Județean există, Aeroportul Satu Mare are capacitatea de a opera și alte curse internaționale, acum rămâne doar la latitudinea Wizz Air dacă vor dezvolta și alte astfel de zboruri. Cu atât mai mult cu cât cursa spre Londra a fost primită cu bucurie de sătmăreni, iar aceștia și-au exprimat clar dorința de a fi înființate și alte zboruri internaționale de la Satu Mare. 

19 comentarii

  1. DRAGOMIR Cornelia Răspunde

    Am dori si curse din Satu Mare spre Madrid,și retur.Multumesc

  2. Jenny Răspunde

    Si Satu-Mare – Bruxelles…pe cand???

  3. Carolina Răspunde

    Madrid, Madrid, Madrid. Madrid-Satu Mare si Satu- Mare Madrid..suntem foarte multi romani din zona Satu-Mare, Negresti, Carei , din zona Maramuresului …foarte multi ..ar fi super cursa Madrid Satu – Mare si Satu – Mare Madrid,,,macar 1 zi pe saptamina .

  4. Florica Checiches Răspunde

    Dorim curse Bruxelles-Satu Mare

  5. Catalin Răspunde

    Curse Paris,San Sebastian

  6. Lenuta Răspunde

    Satu Mare-Paris

  7. Carmen Răspunde

    Satu-Mare-Zaragoza ar fi super!!!!!

  8. POP Răspunde

    PARIS – SATU MARE

  9. Csaba Răspunde

    Pe sezonul de vara Satu Mare – Constanta, deoarece foarte greu ajungi cu trenurile pe litoral, sau chiar Satu Mare – Burgas Bulgaria, cred că ar fi pasageri interesați!

  10. Adrianescu Răspunde

    Paris Beauvais dorim noi…
    PARIS FRANTA
    SATU MARE –PARIS BEAUVAIS

  11. Grigore Tiution Răspunde

    Faro-Satu-Mare,ar fi binevenit!!

  12. Alina Răspunde

    Satu Mare – Ohare

  13. M Răspunde

    Iata cum au reaparut cretinii. Bravooo Portalsm, de cate ori mai puteti genera comentarii la infinit. Prostii sunt prosti, nu-si dau seama ca degeaba butoneaza aici. Vai de capul vostru…

  14. Cosmin Răspunde

    La Milano /Torino

  15. Katalin Răspunde

    As dori foarte mult o cursa Satu Mare-Nürnberg.

  16. Lia Răspunde

    Satu Mare – Germanina (Basel-Moulhause-Freiburg)

  17. Stroie Carla Răspunde

    Este extra esceptional daca ar pleca si de la Milano spre Satu Mare si in contrario

  18. Florin Răspunde

    Satu Mare – Madrid Madrid – Satu Mare

  19. X Răspunde

    Satu Mare – Bagdad
    Satu Mare – Kabul
    Satu Mare – Moscova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.