Ultima actualizare: azi, 16:18
Locale

Kelemen Hunor: ”Va fi o schimbare substanțială la Satu Mare”

kelemen-udmrAlegeri parlamentare Satu Mare. Președintele național a UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Satu Mare, că în județul nostru se va produce o schimbare substanțială în ceea ce privește parlamentarii Uniunii.

”Va fi o schimbare substanțială la Satu Mare. Pataki Csaba și Kereskenyi Gabor au preluat funcțiile de conducere la Primărie și la Consiliul Județean, iar Turos Lorand și Magyar Lorand vor ajunge în Parlament. UDMR are un program cu răspunsuri la toate întrebările cetățenilor județului, mesaje extrem de bine conturate, cu gândite pentru viitorul României. Printr-o mobilizare corespunzătoare, în 11 decembrie vom reuși să obținem o reprezentare corespunzătoare”, a precizat Kelemen Hunor. 

Liderul UDMR este de părere că actualul parlament nu mai corespunde funcțiilor de bază și că Parlamentul din 2016 nu mai corespunde cu cel ales în anul 2012.  Kelemen Hunor mai spune că UDMR are candidați extrem de bine pregătiți și că jumătate dintre locurile de UDMR din Parlamentul României vor fi înnoite. 

La întâlnirea cu presa au mai participat și trei dintre candidații UDMR în județul Satu Mare, și anume Turos Lorand, Magyar Lorand și Erdei D. Istvan.

Primul dintre ei a vorbit decanul de vârstă, Erdei D. Istvan, care a spus că este sarcina lor, a candidaților, să transforme acest sprijin al președintelui UDMR în cel puțin două mandate de deputați și unul de senator. ”După 26 de ani vreau să-mi continui munca pentru județ ca urmașii noștri să nu fie nevoiți să plece peste hotare pentru o viață mai bună”, a mai spus Erdei. 

Turos Lorand a precizat că UDMR nu reprezintă doar comunitatea maghiară, dar sunt foarte sensibili la problemele comunității. 
 
Magyar Lorand spune că are experiență în agricultură și vrea să fie membru în comisia de agricultură. ”După 10 ani în AFIR cunosc foarte bine problemele agricultorilor sătmăreni și știu cum stă treaba în ceea ce privește fondurile europene”, a spus Magyar. 
 
 

2 comentarii

  1. Roberto Răspunde

    Igy van.
    Turos meg Magyar …..
    Ne röhögtess…..

  2. goe Răspunde

    Schimbarea va fi ca udmr out de la guvernare si iar sm ia mu-mu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.