Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Feriţi-vă de el! Fură din magazine şi de unde apucă (FOTO)

hot-satu-mareFotografia unui bărbat care a fost prins la furat în repetate rânduri este răspândită pe facebook de mai mulţi sătmăreni. Bărbatul a fost prins astăzi la furat într-un magazin, după ce ieri noaptea a fost prins la furat în altă parte. Are şi dosar penal pentru furt.

“Acest individ pe nume Varga Pal a incercat azi sa fure de la magazinul Military-surplus de pe str.Ady Endre dar a fost prins in fapt!
Mare atentie la acest “om”!
Un share va rog sa afle cat mai multa lume despre el chiar si patronii altor magazine din Satu Mare”, este anunţul postat de un sătmărean.

Interesant este faptul că în momentul în care este prins la furat, bărbatul începe să plângă şi să găsească fel de fel de scuze.

“Noua ne-a plans…a crezut ca il vom bate:))..desi nu era mult ca sa nu il batem…mai era cu un baiat de vrio 16-18ani si ala a fugit afara cand a vazut ca l-am prins pe asta…nu am apucat sa fug dupa el dar de il vad pe strada sigur il voi “trage de urechi”, a mai scris sătmăreanul.

7 comentarii

  1. Lajos Răspunde

    A stat toata viata la puscarie.
    E un recidivist

  2. maricica Răspunde

    Instigarea la discriminare se numeste acest tip de linsaj mediatic. Ar trebui sesizat CNCD pe acest subiect. Daca o persoana a incalcat legea sesizati politia, parchetul, nu va mai faceti dreptate cu pumnul sau prin invrajbire publica. Vai de capul nostru.

  3. Patulea Carmen Răspunde

    …este de competenta politiei…a parchetului!…Facebook,este un site de socializare!!!…nu de chestii de astea,care intra în atribuțiile Politiei…a sciatica este una…asta,deja este cu totul altceva!

  4. goring Răspunde

    si unde a fost executat pentru furt calificat?

  5. 007 Răspunde

    Intrebati procurorii nu politia, de ce e in libertate?
    Inca odata pentru necititi,politia il prinde ,ancheteaza si procurorii dispun!
    Ce nu va e clar cetatenilor ?Unde ati auzit voi,daca sunteti cat de cat cu toti neuroni la purtator,ca politia dispune arestarea si culmea judecarea lui. Ce oameni are tara asta mai frate,toti cu BAC-ul…neluat dar ,,dastepti” de dau in gropi,de cand au invatat literele de la tastatura.Desi,gropile,acuma sincer, n-au nicio vina !

  6. [email protected] Răspunde

    Este foarte bine ca li se da si poza unor astfel de jeguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.