Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Semafor distrus la Burdea. Cine este vinovat (FOTO)

semafor-rupt-burdea-satu-mareSătmărenii care azi dimineață au circulat pe Drumul Careiului înspre intersecția Burdea din municipiul Satu Mare au putut observa că semafoarele care dirijau circulația înspre bulevardul Cloșca nu funcționează. Mai mult decât atât, primul semafor este distrus.

În cursul nopții, cei de la Florisal au depozitat materialul antiderapant în zonă. Unul dintre șoferi nu a fost foarte atent și a agățat cu raba semaforul și l-a distrus. Astfel, stâlpul de susținere a semaforului a fost înclinat, iar un semafor a fost pur și simplu smuls, rămânând agățat doar în firele de alimentare cu curent electric.

În această situație, niciunul dintre semafoarele din dreapta de pe Drumul Careiului înspre bulevardul Cloșca sau înspre bulevardul Octavian Goga nu era funcțional în această dimineață.

Intersecția la Burdea este dirijată, în această dimineață, de o patrulă a Poliției Locale. Altfel ar fi fost jale. 

Un comentariu

  1. ancheta Răspunde

    bravo mai!!! cea mai tare ancheta jurnalistica a ultimului deceniu. s-a stabilit cine a indoit stalpul/semaforul si am lungit-o pana a iesit un articol. chiar nu se intampla nimica important in judetul asta de sunteti nevoiti sa scrieti si publicati articole din astea de tot rahatul? ati scazut in ochii mei, unul dintre cititorii vostri fideli. dar cred ca ma reorientez spre alte portaluri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.