Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Fogel nu se mai înţelege cu primarul: Am spus să considere acest email demisia mea!

vasile fogelPreședintele CSM Satu Mare, Vasile Fogel, nu se mai înțelege cu primarul Kereskenyi Gabor, dar nici cu Comitetul Director al Clubului. El și-a spus astăzi, într-o conferinţă de presă, o parte din supărări şi a precizat că toate aceste probleme sunt ceva ce “psihic te distruge”. Fogel i-a trimis, astăzi, primarului Kereskenyi Gabor un email pe care poate să îl considere demisia sa şi a antrenorilor, dând de înţeles că dacă nu se va modifica organigrama după cum va dori, va pleca de la club.

“Am vrut să intre pe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna viitoare noua organigramă, statul de funcţii şi regulamentul, n-am putut realiza acest lucru. Nu m-am înţeles cu Comitetul Director, avem principii foarte diferite şi de accea într-un email dat astăzi dlui primar, după ce i-am sesizat mai multe aspecte legate de colaborarea cu comitetul director, am spus să considere acest email demisia mea, a contabilei şefe şi a celor trei antrenori, de la baschet, handbal şi volei. Nu ştiu dacă mi-a trimis răspuns sau nu. Cert este că eu o fac până în 3 ianuarie când am mandat, dar cred că în 1 decembrie voi dispărea, poate, dar poate o duc până la sfârşit, dar în forma actuală eu nici n-o să-mi depun candidatura pentru trei ani jumate cât mai este din acest mandat. Eu ştiu prin ce trec eu şi colegii mei. Nu este simplu”, a declarat Fogel.

El a spus că una din problemele cele mai grave din momentul de faţă este lipsa banilor pentru plata angajaţilor. Clubul mai are nevoie de circa 300.000 de lei pentru plata salariilor în luna decembrie, singura posibilitate fiind ca banii să fie alocaţi de Consiliul Local, din cauza faptului că acest club şi-a pierdut credibilitatea şi nu mai primeşte sponsorizări. O altă problemă este plata chiriei pentru sala de sport Ecaterina Both. Practic, CSM Satu Mare plăteşte sălii de sport deţinută de Consiliul Local, cu bani alocați tot de la Consiliul Local.
CSM Satu Mare are aproximativ 80 de angajaţi.

3 comentarii

  1. Ion Răspunde

    E simpla rezolvarea. Nu mai dati bani la Olimpia si dati banii la CSM. La fotbal oricum banii se duc fara sa aiba acceptul marii majoritati a contribuabililor

  2. adrian Răspunde

    80 de angajatii?? sa se desfinteze sectii.

  3. gyusi Răspunde

    S a gatat chiolhanurile dintre gabor si lati fogel
    Nu mai este Baratsag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.