Ultima actualizare: ieri, 18:32
Locale

Micuțul Dominik are nevoie de ajutorul sătmărenilor. Se luptă să trăiască (FOTO)

dominik1Deși are doar un an și câteva luni, micuțul sătmărean Dominik se luptă pentru propria sa viață. S-a născut cu artezie esofagiană (adică i-a lipsit o bucată de esofag), iar până acum a trecut prin cinci operații deosebit de dificile.

În prezent, este internat la un spital din Debrecen, însă are nevoie de susținerea și ajutorul financiar al tuturor sătmărenilor.

În acest scop, Asociația ”Be Active” va organiza în data de 7 decembrie, la Casa de Cultură Satu Mare, concertul caritabil ”Dăruim din suflet…pentru că iubim”. Evenimentul a ajuns la a treia ediție, iar fondurile strânse în acest an vor fi folosite pentru a-l ajuta pe Dominik.

Vor evolua Elvis Band, XXL Band, Passion4Salsa, Royal Dance Club și Crazy Dancer.

Tot cu această ocazie, asociația pregătește și un concurs de desen, lucrări care vor fi expuse în holul Casei de Cultură, iar dacă acestea vor fi cumpărate, banii adunați vor fi folosiți tot pentru a-l ajuta pe Dominik.

Concertul caritabil, la care sunt așteptați cât mai mulți sătmăreni, va începe de la ora 19.00, prețul de intrare fiind de 15 lei plus un kilogram de alimente neperisabile.

Evenimentul este organizat de Asociația”Be Active” Satu Mare în colaborare cu Primăria municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”. 

Un comentariu

  1. Confirmare oficiala Răspunde

    Rugăm pe aceasta cale portalsm.ro sa încerce confirmarea oficială a conturilor bancare anuntate in commentul de pe facebook de mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.