Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

România și-a luat ADIO de la Daniel Prodan. Odihnește-te în pace! (FOTO)

prodanRomânia și-a luat astăzi adio de la fostul mare internaţional Daniel Prodan. Acesta a fost înmormântat, azi, la ora 13:00, la Cimitirul ”Sf. Ilie” din Pipera.

La ceremonie au fost prezenţi mulţi dintre foştii colegi ai lui Prodan de la Steaua şi de la echipa naţională. Printre aceştia s-a numărat şi Cosmin Contra, revenit special în ţară vineri după-amiază.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, nu a participat la înmormântare, explicându-şi absenţa prin dorinţa de a evita eventuale polemici.

În această seară, fostul fundaş va fi comemorat şi în Spania. Înaintea partidei dintre Atletico Madrid şi Real Madrid, va fi ţinut un minut de reculegere pentru Prodan, care a evoluat pentru echipa de pe Vicente Calderon în 1997 şi 1998.

Şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a trimis un mesaj de condoleanţe.

“În numele întregii comunități fotbalistice internaționale, v-aș fi recunoscător dacă puteți transmite condoleanțele noastre familiei și celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puțină pace și alinare în aceste momente triste”, a scris italianul, într-o scrisoare trimisă Federaţiei Române de Fotbal.

În acelaşi timp, fotbalistul cu 54 de selecţii la naţionala României a fost decorat post-mortem cu Emblema de Onoare a Armatei Române.

Daniel Prodan a încetat din viaţă la doar 44 de ani, în urma unui infarct suferit miercuri seară, la reședința sa din Voluntari.
Odihnește-te în pace, suflet blând!

Sursa: text și foto: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.