Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Sărbătorile – un moment excelent pentru motivarea angajaţilor

licNoul Cod Fiscal,  intrat in vigoare in ianuarie 2016, le permite companiilor sa acorde tichete cadou scutite de impozite. Daca pana anul trecut toate tichetele cadou se supuneau impozitului pe venit de 16%, incepand din ianuarie 2016, acestea sunt neimpozabile in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana, daca sunt oferite cu urmatoarele ocazii: 8 martie, 1 Iunie, Paste si Craciun sau sarbatori ale altor culte religioase. Totodata, daca tichetele cadou sunt oferite cu ocazia acestor evenimente, acestea sunt scutite de contributiile sociale obligatorii.

In plus, noul Cod Fiscal a mai venit cu o noutate, si anume a ridicat pragul de deductibilitate a cheltuielilor sociale la calculul impozitului pe profit, in categoria carora se includ si tichete cadou, de la 2% la 5% din fondul de salarii brut anual. Noul regim fiscal stabileste posibilitatea acordarii de tichete cadou neimpozabile, cu ocazia  celor patru sarbatori mentionate, atat copiilor minori, cat si parintilor si salariatilor fara copii, daca tichetele pentru fiecare persoana se incadreaza in suma de 150 de lei. Un alt motiv pentru cresterea interesului fata de tichetele cadou in afara celui fiscal este reprezentat de simplificarea procesului de achizitionare a cadourilor.

Cu tichetul cadou Cadhoc, un intreg proces de selectie, cumparare, stocare si distribuire a cadourilor pentru angajati este evitat, iar acestia sunt fericiti ca pot alege dintr-o varietate de produse, compania Up, de exemplu, avand parteneriate cu peste 55.000 de magazine si centre de servicii. Astfel, cu tichetele cadou, angajatii vor putea avea cadoul dorit: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism etc., iar angajatorul va fi sigur ca salariatii sai se vor simti recompensati si apreciati. 

Tichetele cadou Cadhoc pot fi acordate si de companii mici, acestea putand, de asemenea, beneficia de sistem, chiar si in conditiile in care au doar un angajat. Tichetele cadou pot fi personalizate cu numele salariatului, sigla companiei si o urare, astfel incat acestea sa fie cu adevarat o surpriza memorabila.

Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in tichete si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé. Prin obiectivele sale, Up Romania isi desfasoara activitatea sub imboldul promovarii unei vieti mai simple, iar aceasta inseamna o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri, responsabilitate si adaptabilitate la nevoile lor. Totul pentru a simplifica interactiunile, procesele si deciziile acestora.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, un grup international si solid. Prezent in 17 tari are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale. 

Intra  AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie – 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.