Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Sătmăreancă acuzată de tentativă de omor. Și-a înjunghiat soțul

barbat_injunghiatO sătmăreancă a ajuns în arestul poliției după ce a încercat să-și omoare fostu soț, cu care trăia acum în concubinaj. A fost reținută pentru tentativă de omor după ce l-a înjunghiat pe bărbat de trei ori, cu două cuțite.

Totul ar fi început de la un scandal monstru iscat între cei doiîn după-amiaza zilei de sâmbătă. După ce și-au aruncat cuvinte grele unul altuia, femeia și-a ieșit din minți și a pus mâna pe două cuțite și și-a înjunghiat fostul soț. Cu unul dintre cuțite la înjunghiat de două ori în spate, iar cu celălalt cuțin o dată în piept.

Viața bărbatului a fost serios pusă în pericol în urma loviturilor primite. Din fericire, nu i-a atins organele vitale, dar bărbatul se află internat în stare gravă la Spitalul Județean. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore şi prezentarea acesteia în faţa instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus plasarea femeii sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.