Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Condiții inumane de transport la Satu Mare. Ne simțeam ca niște animale (FOTO)

auchanCondițiile de călătorie pe mijloacele de transport în comun din Satu Mare sunt uneori imumane. Fotografiile transmise de un citiror PortalSM de pe ruta 14 Mai – Auchan dovedesc acest lucru.

Iată ce ne scrie cititorul nostru:

”În cursul zilei de sâmbătă, la ora 11 și 20 de minute, am mers către Auchan la cumpărături. Am urcat din Piața 14 mai, circa 15 pasageri. Până în centrul orașului am fost 21 de pasageri în picioare, copii, bătrâni. Era îngrozitor, te sufocai pe bus… În total eram 45 de pasageri. Vi se pare normal ca 45 de pasageri să fim intr-un bus în care încap cel mult 20 de persoane? Lumea era revoltată. Ajungând la Burdea, domnul șofer vroia să mai ia pasager numai că pur și simplu nu mai încăpeam pe autobus. Lumea era revoltată și îi zicea șoferului să nu mai ia pe nimeni, mai ales o mămică cu fetiță de 8 ani care stătea lângă mine în piciora și care zicea… Mami, mă simt rău… Domnul șofer nu vroia să deschidă nici geamul să intre aer. Într-adevar, eram mulți și nu era aer… Șoferul râdea pe seama noastră… Ne simțeam ca niște animale puse într-un coteț mic… Îi rog pe cei de la Transurban să ia măsuri… Și să îi învețe pe șoferi câte persoane pot urca pe un astfel de bus. Mi se pare că nu știu că noi suntem oameni… nu suntem batjocura firmei!!!”, ne scrie foarte supărat sătmăreanul care ne-a trimis și fotografiile, foarte elocvente, de altfel.

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

4 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Ăsta pare a fi microbusul firmei Auchan.Dacă-i aşa ce are asta cu transportul în Satu Mare?Dacă nu vrei să plăteşti bilet,nu poţi emite pretenţii.25 au urcat legal iar restul au consimţit la condiţiile înghesuielii.

  2. Dingo Răspunde

    Asa e la mocangeala, tot va inghesuiti sa circulati cand e gratis si va suparati pe urma ca nu aveti conditii. Linia 16 a Transurban, nu tot acolo merge? Ba daaaa, dar la aia tre’ sa platiti biletu’ dom’le!

  3. Sorin Răspunde

    Explicatimi cum poate sa fie Transurbanul de vina din moment ce Auchan plateste un microbus de 22 locuri cum sa trimita societatea Transurban un autobus de 100 locuri cine plateste diferenta tinand cont ca e gratis ar trebui sa aveti toate informatiile inainte de a publica un articol

  4. [email protected] Răspunde

    Singurul vinovat este soferul. El trebuie aspru pedepsit. Putea face accident cu atatia oameni in masina. Pe de alta parte, comentariile acide la adresa SĂRĂCIEI sătmărenilor trebuie sa ne dea de gandit. Fiecare sau aproape fiecare are un salariu/pensie, ce-o fi. Nu toata lumea are o masina si bani de benzina. Nu toata lumea are bani de paine. De aceea, fiecare leu economisit are mare rol. Cine nu crede, sa ajunga asa ca oamenii invinuiti pe nedrept ca s-au inghesuit sa mearga gratis la cumparaturi. NU TREBUIE SA RÂZI DE NECAZUL ALTUIA (SĂRACIA ESTE O PACOSTE!), poți ajunge să te lovesti de ea si sa ramai cu urme. Dar, de priceput, este mai dificil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.