Ultima actualizare: azi, 19:28
Locale

Sătmărenii au o dilemă. Când sunt gratuite parcările în oraș (FOTO)

parcometruSătmărenii, posesorii de autoturisme, au o dilemă pentru că nu știu exact în care zile este gratuită parcarea în municipiul Satu Mare. Această problemă ne-a fost semnalată de cititoarea PortalSM, Simona Ardelean.

”Concret, este vorba de neconcordanța dintre tăblițele de semnalizare a zonelor cu plată pentru parcare și automatele care eliberează aceste bilete, situație existentă cel puțin în zona Piața Libertății. În timp ce pe tăblițe este trecută ca fiind taxabilă perioada luni-vineri, pe automate este trecut luni-sâmbătă. Poate nu ar fi un capăt de țară. cum zice românul, dar automatele te și taxează, îți iau banii, și eliberează bon și în zilele de sâmbătă, ceea ce nu este corect”, ne scrie cititoarea Simona Ardelean.

 Aceasta ne-a și trimis câteva fotografii prin care să exemplifice ceea ce afirmă și nu ne rămâne altceva de făcut decât să constatăm că are dreptate.

 ”Mă deranjează enorm faptul că autoritățile locale dau dovadă de indiferență și nu iau nicio măsură să remedieze acest mic neajuns care pătează obrazul urbei noastre. În plus, ulterior am întrebat un domn pe care întâmplător l-am văzut că umblă la aceste automate despre această problemă dar acesta mi-a răspuns că nu se taxează, lucru contrazis evident de realitate”, ne mai scrie cititoarea PortalSM

 Simona Ardelean își dorește ca autoritățile locale se fie reacționeze și să remedieze urgent această problemă.

 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

8 comentarii

 1. Mirrors Răspunde

  Si inca o chestie. De Ce nu este trecut in romana si engleza pe tablite. Doar suntem in Europa

 2. calin Răspunde

  inca ceva de exemplu este plata prin sms la care banuiesc ca trmiti mesaj cu perioada de stationare si primesti un sms ca ai platit dar vine pul. ala cu camera video si poate sa iti dea amenda ca nu ai nici o dovadda sa o pui in geam sa vada boul

  • Mark Răspunde

   Acolo le apare lor in baza de date, dar am patit ca nu mi sa confirmat mesaju doar dupa 20 de minute si am ramas si cu amenda si cu costul suplimentar 🙁

 3. corector Răspunde

  După titlu sătmărenii au o dilemă doar atunci când parcările sunt gratuite în oraş.Sau trebuia un semn al întrebării în oraş?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.