Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Sătmărenii în avionul de Londra. Au scos taragotul și au colindat (VIDEO)

londraSpectacol total la ultima cursă spre Londra de la Satu Mare a companiei Wizz Air. Taragotistul trupei Argus din Satu Mare, Călin Borșe, a scos taragotul și, ajutat de un violonist,  i-a determinat pe toți cei din avion să colinde.

Aproape toți cei aflați în acel moment în avion, în marea lor majoritate sătmăreni, au cântat la unison cu instrumentiștii. Spectacolul dat de aceștia s-a desfășurat aproape tot timpul cât a durat zborul de la Satu Mare la Londra.

17 comentarii

  1. M Răspunde

    iata asa o sa se desfiinteze aceasta cursa :)))

    • Anda Răspunde

      Ai vrea tu.Daca era ceva periculos ar fi fost potoliți imediat.Alte nații se manifesta mult mai zgomotos pe avion

      • M Răspunde

        imi place muzica, dar pe mine m-ar fi deranjat o asemenea manifestatie in timpul calatoriei. am fost in avion cu nemti, italieni, israelieni, romani, maghiari dar niciodata n-am avut parte de ceva asemanator sau mai rau cum ai scris tu. Daca toata lumea a fost de acord n-am spus nimic, dar daca se trezeste unu sa faca galagie ca el are chef de petrecere fara sa intrebe lumea, atunci e bai.

    • george Răspunde

      Mai trebuie să vină popa socolan cu cădelnița eventual acompaniat de pomohaci și apoi spectacolu-i complet . Ce gașcă de țărani , unora le și place lălăiala ordinară tradițională .Noi suntem rumâni verzi cântam ce și unde vrem noi , ni se rupe de cei din jurul nostru , noi suntem cu familia tradițională formată din bărbat și eventual mai multe neveste .

  2. Muki Răspunde

    Nu ar fi prima cursa, candva si cursa de Chicago a fost anulata pt prea multa palinca, sunca, carnati si slanina…. parasztnak csokolade

    • F Răspunde

      Vorbești tâmpenii si habar nu ai ce a fost atunci.daca te-ai uita in presa vremii ai vedea ca toate cursele peste ocean au fost desființate si Lufthansa nu era straina de asta

      • Raul Răspunde

        Sunt convins ca nu a fost factor decisiv dar problema era prezenta, oricum acest lucru pot confirma angajati ai aeroportului de pe vremea aceea. Oricum natia asta e de rahat si va fi tot timpul cu tine in Frunte F mare de la fatigabilitate…:-)))

  3. nesimtiti Răspunde

    da ,manifestari ca in rata de Racsa!degeaba merg afara si intra in contact cu civilizatia,nu se lipeste nimic de ei,tot ca la cules de cucuruz se comporta.nu stiu cumfac alte natii in avion ,ce nu stiu este daca toti pasagerii au avut chef sa auda o lalaiala jalnica trei ore.

    • cârcotaş Răspunde

      Dreptate mare ai.Dar ce să faci,românul e creştin şi pt.asta se riscă în neamprostie.Ceva de genul alaiurilor de nuntă cu camioane claxonând.Strămoşii lor umblau cu ,,tranzistorii” în braţe pe stradă.

    • NicU Răspunde

      sunt total de acord!

    • Vasile Răspunde

      Foarte bine punctat!Natia asta de neam de straita este total antiaderenta!Teflonul si Xylanul de la Tefal sunt niste glume pe lânga ei!

  4. Vasile Răspunde

    Asa-i cand unii confunda avionu’ cu caruta! Cine vrea concerte si lalaieli sa mearga cu microbuzele – au colinde, manele, cat cuprinde! Avionul e, totusi pt persoane mai civilizate! Cand prinde fripturistu roman loc in avion se crede Trump! Si se comporta ca somalezii! Pana si Cioaba e mai civilizat in avion! Urmeaza sa-si scrie declaratii de dragoste cu brisca pe scaune: ION + MARIE=LOVE!
    Sa stie tot mapamondu ca Ion s-o dat cu avionu’!

  5. george Răspunde

    Poate unora nu le plac lălăielile așa zis tradiționale de tip colinde la muie și taragot , sunt mai moderni și preferă muzică mai hard gen rock și chitare electrice . Cu ăștia ce facem că și ei au plătit bilet la avion ? Dar dacă unii vor muzică tradițională simfonică urcăm pianul în avion ???

  6. Raul Răspunde

    Toata lumea e libera sa asculte ce doreste si la ce volum doreste cu castile pe urechi. Insa ratatii tin neaparat sa te convinga ei sunt oameni de succes.

  7. niste Răspunde

    Niste TARANI care se dau in spectacol!

  8. Psytrance Răspunde

    Niste taranii care se cred in caruta sau la bar .sper sa fi fost doar romani in avion ca sa nu ne facem de cacat la tot pasul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.