Ultima actualizare: azi, 15:18
Locale

Sinucigașul, din nou pe pod. A fost săltat de polițiști

sinucigas5Bărbatul care a amenințat de nenumărate ori că se aruncă în Someș de pe Podul Golescu din municipiul Satu Mare se află din nou la locul faptei. În această dimineață, sinucigașul s-a plasat din nou pe aceeași conductă amenințând că se aruncă în apă. 

Ca de fiecare dată, autoritățile au intervenit pentru a-l convinge să renunțe la gestul său. Doar că de data aceasta au fost mult mai hotărâte, iar bărbatul de circa 50 de ani a fost pur și simplu săltat de polițiști și jandarmi. A fost dus la Psihiatrie de unde a fost eliberat ieri. 

Sătui să tot intervină, polițiștii nu au mai stat cu bărbatul la negocieri ci l-au săltat pur și simplu și l-au băgat în dubă. 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Mai bine-i făceau vânt …

  2. Gogâie Răspunde

    “În această dimineață, sinucigașul s-a plasat din nou pe aceeași conductă amenințând că se aruncă în apă” !Ok,dupa care “…” A fost dus la Psihiatrie de unde a fost eliberat ieri”??!!Niet gramatica,niet subiect si nici predicat !!Papagalule,treci si termina-ti clasele primare !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmărenii pot rămâne fără alcool, tutun și benzină în prag de sărbători

Peste 150 de angrouri și benzinării riscă să nu mai poată vinde alcool, tutun și combustibili. Societățile comerciale care comercializează...

Închide