Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Șofer, reținut după un accident. Era beat și cu permisul anulat

arestatUn conducător auto, aflat sub influența alcoolului și cu permisul anulat, a fost reținut 24 de ore după ce a produs un eveniment rutier și a părăsit locul accidentului.

În data de 27.11.2016, în jurul orei 11.00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru soluționarea unui eveniment pe DJ 193, produs în localitatea Borleşti, județul Satu Mare. și soldat cu rănirea ușoară a unui pasager.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto de 46 ani, din Pomi, care se deplasa cu un autoturism prin localitatea Borlești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat 51 ani, din localitatea Băbăşeşti, pasager în autoturism. După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, a părăsit locul accidentului rutier fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior la domiciliul său.

 La testarea alcoolscop s-a constatat că cel de la volan consumase băuturi alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul

expirat, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma extinderii verificărilor, s-a constatat faptul că cel în cauză avea permisul de conducere anulat.

Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 28.11.2016 să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.