Ultima actualizare: ieri, 22:05
Locale

Soțul sătmărencei, punctaj istoric la Chefi la cuțite. Chefii au rămas uluiți (FOTO)

chefi-primaFlorin Cristian Voicu, concurentul de la ”Chefi la cuțite” căsătorit cu o sătmăreană, i-a impresionat din nou pe chefi. A primit din partea acestora un punctaj istoric pentru emisiune, 30 de puncte.

Echipa din care Voicu face parte, cea gri, coordonată de chef Florin Dumitrescu, a ajuns, în ediția de aseară, la duel. Concurenților li s-a dat să facă un desert la alegerea lor.

Florin Cristian Voicu a decis să facă un ”trandafir” dulce, despre care a spus că nu l-a făcut niciodată, dar a vrut de foarte mult timp să îl gătească soției lui, sătmăreanca Martina. ”O să gătesc cu dragoste, pentru soția și fetița mea”, a spus Voicu.

La degustări, șefii au rămas impresionați de gustul desertului și, cu toate că punctajul maxim pe care-l putea da fiecare era de 5 puncte, chefii i-au dat câte 10, fără să știe în acel moment cui aparține farfuria.

Când Florin Dumitrescu a aflat cine a gătit acel desert a sărit peste mese pentru a-l îmbrățișa pe Florin Cristian Voicu.

Vă invităm să urmăriți AICI ce s-a mai întâmplat la emisiune, de la minutul 6,00 până la minutul 10,30, pe site-ul emisiunii de la Antena 1. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
IPJ Satu Mare are un nou șef. Cine este acesta

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare are acum un nou șef. Este vorba despre comisarul şef Alin Haniş, care...

Închide