Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Soțul sătmărencei, punctaj istoric la Chefi la cuțite. Chefii au rămas uluiți (FOTO)

chefi-primaFlorin Cristian Voicu, concurentul de la ”Chefi la cuțite” căsătorit cu o sătmăreană, i-a impresionat din nou pe chefi. A primit din partea acestora un punctaj istoric pentru emisiune, 30 de puncte.

Echipa din care Voicu face parte, cea gri, coordonată de chef Florin Dumitrescu, a ajuns, în ediția de aseară, la duel. Concurenților li s-a dat să facă un desert la alegerea lor.

Florin Cristian Voicu a decis să facă un ”trandafir” dulce, despre care a spus că nu l-a făcut niciodată, dar a vrut de foarte mult timp să îl gătească soției lui, sătmăreanca Martina. ”O să gătesc cu dragoste, pentru soția și fetița mea”, a spus Voicu.

La degustări, șefii au rămas impresionați de gustul desertului și, cu toate că punctajul maxim pe care-l putea da fiecare era de 5 puncte, chefii i-au dat câte 10, fără să știe în acel moment cui aparține farfuria.

Când Florin Dumitrescu a aflat cine a gătit acel desert a sărit peste mese pentru a-l îmbrățișa pe Florin Cristian Voicu.

Vă invităm să urmăriți AICI ce s-a mai întâmplat la emisiune, de la minutul 6,00 până la minutul 10,30, pe site-ul emisiunii de la Antena 1. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.