Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

IPJ Satu Mare are un nou șef. Cine este acesta

alin-hanisInspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare are acum un nou șef. Este vorba despre comisarul şef Alin Haniş, care a ajuns la comanda IPJ Satu Mare printr-o dispoziţie semnată șeful Poliției Române.

”Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 7 noiembrie a.c., comisar-șef de poliție Hanis Alin Antoniu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare”, se arată pe site-ul IGPR.

Înainte de a preluat comanda IPJ Satu Mare, comisarul șef Alin Haniș, în vârstă de 40 de ani, a fost şeful Poliţiei municipiului Oradea. Acesta a preluat funcția de șef al IPJ Satu Mare pe care o va îndeplini timp de 6 luni, după care va fi organizat un concurs.

Noul șef al IPJ Satu Mare, Alin Haniș, a lucrat la Poliţia municipiului Oradea din 1997, iar din 2010 a fost numit adjunct, iar din 2013 șef al Poliţiei municipiului Oradea. 

 

6 comentarii

  1. cornel Răspunde

    I o picat lui florentinu preşu de sub picioare
    Cum aranja el cu prefectu bud pe la cafenelele din centru mismasuri pt alegeri in favoarea Pnlistilor

    • Gicu Răspunde

      La fel si alții doi imbarligatori originari din județele BN care a luat recent nota 1,85!!!! la concursul de adjunct si celalalt din PH unde pana nu de mult a fost si adjunct interimar. Dintre cele doua vinituri parcă cel din Oradea este mai ok.

  2. matroz Răspunde

    @all:Satu Mare parca este batut de D-zeu!Chiar nu avem oameni priceputi in tot amaratul asta de judet pe care sa-i promovam?Eu ma mir de tacerea si acceptul unor organe judetene care accepta sa fie desconsiderate in asemenea mod!!!!
    Domunule Prefect Radu Bud,va stiam mai atasat valorilor locale,mai cu mandrie pentru aceste locuri…A disparut mandria si spiritul autohton si dintr-un fost aparator -si pe buna dreptate-al satmarului!Nu va suparati,daca nu va puteti impune apararea reprezentatilor comunitatii locale,VA sfatuiesc sa plecati pana nu este prea tarziu.
    Ati pus atat de jos mandria unor lucratori ai politiei si nu numai fata de acest acest act,incat nu cred ca mai meritati sa reprezentati Ministerul AFACERILOR Interne!
    Va asigur ca nu sunt politist!!!

    • remus Răspunde

      Bud e manjit pana in gat cu toate alifiile si nu l intereseaza absolut nimic decat combinatiile Pnl ului si ale sale personale in rest il doare in basca de comunitatea satmareana asa cum macar precedentii prefecti se mai straduiau putin cate putin dar pe asta il doare in bascheti ca si pe ciolos de romani
      Nu am auzit sa fi facut o audienta sa participe si prefectu in imediat 6 luni de la numire
      El este pus acolo in slujba cetateanului ca e platit din banii nostrii nu sa si pune la punct propriile afaceri
      Demisia Bud,dar oricum scapam de tine in max 2 luni de buna voie si silit de alegeri

  3. cititorul Răspunde

    Asa este d-le, matroz, cum bine se stie, in Sau Mare, avem cadre bine pregatite in toate domeniile, dar in politie este un SECRET, care putina lume cunoaste, relatiile de cumetrie, in primele zile noul venit in politie, invita pe sefu la primul eveniment in familie; zi nastere,cununie,botez etc. as ca la revedere masurilor legale ce se inpun, orice abatere se musamalizeaza, si se intimideaza cu cele mai josnice metode reclamantul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.