Ultima actualizare: azi, 13:20
Locale

Tentativă de sinucidere cu repetiție la Satu Mare (FOTO&VIDEO)

pod2Tentativă de sinucidere cu repretiție. Situație ne mai întâlnită până acum la Satu Mare. Un bărbat a amenințat că se sinucide de două ori, în cursul zilei de astăzi, prin același procedeu: se aruncă în Someș de pe Podul Golescu.

Prima tentativă a avut loc în jurul orei 9.30. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a așezat pe conducta de dincolo de balustrada podului spunând că se aruncă în Someș.

La fața locului au ajuns, la scurt timp, echipaje de poliție, jandarmi, ambulanță și ISU, iar în cele din urmă bărbatul a fost convins să renunțe la intenţiile sale. A fost urcat în ambulanță și transportat la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean.

Când toată lumea se gândea că lucrurile s-au liniștit, în jurul orei 12.30, același bărbat amenința că se aruncă iar în Someș, din aceeași locație de pe Podul Golescu. De data aceasta nu era singur. Bărbatul a convins-o să i se alăture și pe soția sa, în vârstă de 39 de ani.

Întrebat dacă nu i-ar părea rău dacă soția sa ar păți ceva, bărbatul a spus cu non-șalanță: ”Asta e. O duc la înmormântare”.

El spune că a fost cadru militar timp de 15 ani și este nemulțumit de faptul că nu este ajutat să intre în proprietatea terenului său.

În cele din urmă, prima dată soția, apoi și el, au fost convinși să renunțe la sinucidere.

Bărbatul spune că va mai recurge la astfel de gesturi în cazul în nu i se vor rezolva problemele. 

Este interesant cu de acest om, care a mai amenințat de cel puțin 10 ori până acum că se aruncă în Someș, nu este internat undeva la vre-un spital de boli mintale și cum de circulă liber, pentru că este cât se poate de clar că are probleme de sănătate psihică. 

 

Un comentariu

  1. Dr.IOSIF MENGHELIE Răspunde

    De cativa ani buni acest individ ameninta mereu ca se arunca-n Somes insa de fiecare data isi da seama la timp ca apa ar fi prea rece si s-ar putea alege cu o raceala,mai ales ca nu ar avea nici bani de medimente.In final,se multumeste cu un pachet de tigari din partea politistilor,cu o cafea din partea ambulantierilor,plus o masa calda la Psihatrie de unde pleaca in aceeasi zi in care a fost transportat.Problema e ca de fiecare data consuma alcool inaintea amenintarii,din greseala s-ar putea dezechilibra si…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.