Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Angajaţii Consiliului Judeţean, experţi în inteligenţă emoţională. Dezvăluirea vicepreşedintelui

sef-nervosVicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Rus, a dezvăluit astăzi, într-o conferinţă de presă, că angajaţii instituţiei au fost trimişi la mare la cursuri de inteligenţă emoţională, arătându-se revoltat de acest lucru.

„Ne-am trezit în iulie – august, cu personalul plecat în concedii de odihnă plecați la instruiri. Erau trimiși la mare pentru cursuri de inteligență emoțională. Dacă vă puteți închipui, eu ar trebui să mă uit, sincer vă spun, pe google, ce înseamnă. Practic cursul care se adresează unor situații conflictuale care pot să apară. Aceste cursuri și concedii s-au terminat pe la mijlocul lui septembrie”, a afirmat vicepreședintele Ioan Rus.

5 comentarii

  1. Jiji Răspunde

    Lasa. Lasa…ca si pdlistii fusesera plecati printre ei..dapre ce vorbim

  2. lala Răspunde

    La un curs….. au stat 7 zile la hotele de patru stele cu all inclusiv,cu insotitor!!!!! 2015,2014,2013!!

  3. Marius Răspunde

    S-a trezit si Joni, i’auzi.. Dar ca le taiati salariile angajatilor nu spuneti nimic??? Atat udmr-istii cat , psd-istii la fel si PneDeListi au participat. Intrebarea este cat timp v-a mai fi Joni vicepresedinte?!? 🙂 🙂 🙂

  4. Unu' Răspunde

    Scursurile s-au cursat!

  5. Colega Răspunde

    Rus mai bine si-ar vedea de treaba ca de cand a venit la consiliu nici macar circuitul actelor nu a reusit sa invete…despre legalitatea lor nici nu mai zic. Colegial il sfatuiesc sa mearga si el la curs de inteligenta emotionala ca are mari lacune in acest domeniu…nu uita ruse ca trebuie sa lucrezi cu noi astia pe care frustratu de tine ii desconsideri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.