Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Apartament distrus flăcări. Incendiul, cauzat de o țigară

incendiuÎn cursul dimineţii de astăzi, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu în spaţii închise. Urgenţa au fost anunţată prin apelul unic 112, fiind semnalată în localitatea Carei.

Salvatorii Secţiei de Pompieri Carei au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la un apartament din localitatea amintită, evenimentul fiind anunţat în jurul orei 04:12. La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi.

Pompierii au coborât din bloc și au predat echipajului de ambulanță un bărbat de 39 ani, proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiul. După examinarea efectuată de echipaj, s-a constatat că acesta prezinta o criza hipertensivă,  probabil datorată  traumei extreme care i-a amenințat viața.

În urma incendiului au ars elemente de mobilier din interiorul camerei, aparatură electrocasnică, diferite materialele textile şi articole vestimentare şi s-au degradat pereţii camerei şi o fereastră.

Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de jarul unei ţigări scăpate sau aruncate întâmplător pe materiale combustibile, respectiv hârtie şi carton.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.