Ultima actualizare: ieri, 22:01
Publicitate

Cel mai dorit cadou de Craciun este tichetul cadou

lic

Conform celor mai recente studii si statistici, romanii sunt extrem de bucurosi sa primeasca si sa ofere cadouri insa, de multe ori, cadourile primite nu sunt intotdeauna potrivite. Pe de alta parte, un studiu recent, realizat de Up Romania, despre calitatea vietii la locul de munca arata ca 77% din angajatii romani si-ar dori ca in pachetul de beneficii salariale sa le fie acordate tichete cadou.

Pentru ca se apropie Craciunul, iar companiile sunt in cautarea celui mai inspirat cadou pentru salariati, Up Romania vine cu solutia ideala: tichetele cadou Cadhoc. Tichetele cadou inseamna oferirea unui cadou dorit si potrivit, dar si posibilitatea unor beneficii fiscale. Companiile care acorda tichete cadou de 8 Martie, 1 Iunie, Paste, Craciun sau sarbatorile aferente altor culte religioase, in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana sunt scutite de contributiile sociale si patronale.

Incepand din 2016, tichetele cadou sunt neimpozabile atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora, daca suma acordata se incadreaza in cuantum de pana la 150 de lei de persoana.

Astfel, pentru un salariat cu doi copii minori, acesta poate primi 150 de lei aferenti lui si alti 150 de lei pentru fiecare copil, ceea ce face ca acesta sa poata primi tichete cadou in valoare de 450 de lei, pentru care compania va avea scutiri de impozit, contributii sociale si patronale. Similar, un sot si o sotie care lucreaza la aceeasi companie si au un copil minor pot primi tichete cadou in valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) si 150 de lei pe care ii va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). In cazul in care familia ar avea doi copii, tichetele cadou ar putea fi in valoare de 900 de lei.

 In plus, cheltuielile cu tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii brut anual.

Alegand tichetele cadou de la Up Romania, procesul legat de alegerea, sortarea, stocarea, depozitarea si distribuirea cadourilor dispare. Angajatii pot folosi tichetele cadou intr-o retea de peste 55.000 de magazine din intreaga tara, iar varietatea de produse si servicii pe care le pot achizitiona este una generoasa. Astfel, acestia isi pot alege cadoul ideal in functie de preferinte: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism.  Printre partenerii afiliati se afla Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex si, mai nou, Petrom, Sabion, Maxi Toys sau Flormar.

 

De asemenea, tichetul Cadhoc poate fi personalizat cu logo-ul companiei, imaginea si mesajul dorit, astfel incat sa poarte semnatura si amprenta celui care il ofera.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, un grup international si solid. Prezent in 17 tari, Grupul Up  are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra  AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie – 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.