Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Corina arată ”trăznet”. A pozat fără sutien (FOTO)

corinaCorina arată ”trăznet” de când are antrenor personal de fitness şi este nelipsită de la antrenamente. Artista, originară din Satu Mare, şi-a uimit fanii cu “pătrăţelele” pe care le are pe abdomen, dar şi cu posteriorul bombat. Ea s-a pozat fără sutien şi a încins rapid imaginaţia domnilor, care i-au admirat îndelung fotografiile publicate pe Internet.

Corina are cu ce se lăuda după ce a stat la mesele îmbelşugate de sărbători. Deşi nu a refuzat preparatele tradiţionale şi a gustat din sarmale, jumări, salată boerf, cărnaţi şi şorici, artista a reuşit să-şi păstreze formele pentru care a tras din greu la sală. În ultimele luni, cântăreaţa a devenit o obişnuită a locurilor unde se fac antrenamente intrense de fitness şi a semnat condica zilnic, iar rezultatele sunt uimitoare.

Artista şi-a modelat trupul, iar acum abdomenul ei este plin de “pătrăţele”.

Cântăreaţa s-a pozat într-o ipostază incendiară în care a renunţat la sutien şi s-a expus pe contul de socializate într-o pereche minusculă de bikini. Ca să-i zăpăcească de tot pe domni, artista s-a pozat şi din profil şi a arătat că şi-a lucrat şi fesierii, nu doar abdomenul.

Corina a format până în urmă cu zece luni un cuplu cu afaceristul sătmărean Nelu Bud, de care s-a separat din cauza infidelităţilor repetate. Cei doi au convebnit să se despartă amiabil după 20 de ani, dar continuă să-şi vorbească şi să pozeze în familia perefectă de dragul băieţelului lor, Robin.

Sursa text: click.ro

Sursa foto: arhiva personală

4 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Târfă în călduri!

  2. Colega Răspunde

    Arată și ea, ce poate…

  3. Cocolino Răspunde

    Si orasul nostru trebuie sa se mindreasca cu ceva…

  4. vadsipricep Răspunde

    pai da , sa ne mandrim in curu gol ca fata ni rusine s-o aratam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.