Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

La un pas de explozie la Piața Mare. Țeavă de gaz fisurată

incendiu-ostrovului-10Incendiul izbucnit în această dimineață, în jurul orei 5.30, la niște tomberoane din jurul Pieței Mari din municipiul Satu Mare, putea provoca o explozie. Deșeurile care au luat foc au fost foarte aproape de o țeavă de gaz. Aceste deșeuri erau depozitate în șase tomberoane din care două au ars complet, patru fiind salvate de pompieri. 

Din nefericire, focul provenit de la deșeuri au atins și o țeavă de gaz aflată în imediata vecinătate. Țeava s-a fisurat ceea ce a produs o scurgere de gaz care a luat foc instantaneu de la incendiu. Pericolul era cu atât mai mare cu cât se putea produce o explozie sau putea fi cuprinse de flăcări și magazinele din zona. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu Mare, Marius Siladi, pompierii au solicitat intervenția celor de la societatea de distribuție a gazului care, până ce incendiul a fost stins, au închis gazul în conducta respectivă. 

Potrivit pompierilor, cauza cea mai probabilă a producerii incendiului a fost o țigară aruncată la întâmplare de un trecător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.