Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Duster-ul Satu Mare Shopping Plaza a fost dat. Cine l-a câștigat (FOTO)

duster-satu-mareMarele premiu al tombolei Sărbătorilor de Iarnă de la Satu Mare Shopping Plaza, o Dacia Duster, a fost câștigat. Câștigătorul a fost desemnat prin tragere la sorți care a avut loc chiar în această seară la sediul complexului comercial mai sus amintit.

Evenimentul a început cu un spectacol susținut de trupa XXL, apoi s-a adus urna în care au fost depuse peste 5.000 de biletele de tombolă. Tot ce trebuia ca să participi la această tombolă era să faci cumpărături în valoare de 100 de lei de la orice magazin din incinta Satu Mare Shopping Plaza, să completez un talon de tombolă și să-l depui în urnă.

Înainte de extragerea marelui premiu, au mai fost extrase și 10 bonuri valorice în cuantum de 300 de lei cu care pot fi cumpărate produse la de la Stop3 Bistro, Sensiblue, Naturalis, Mayo Chix, Charente, Leonardo, Home Center, Norile, Bossini și Coccodrilo.

Toate biletele au fost extrase de copii legați la ochi.

Pentru marele premiu, Dacia Duster, a fost ales cel mai mic copil din sală care, de asemenea, a fost legat la ochi. Mânuța acestuia a decis. Marele premiu al Tombolei de iarnă Satu Mare Shopping Plaza va merge la Aurelia Cuceu, din Satu Mare.

Contactată telefonic de managerul Satu Mare Shopping Plaza, Radu Bud, câștigătoarea Daciei Duster s-a arătat foarte încântată și foarte suprinsă. Aurelia Cuceu a mai afirmat că se bucură enorm de mult de acest premiu cu atât mai mult cu cât are permis, dar nu are mașină.

Organizatorul principal al acestei extrageri, Dana Bud, i- a felicit pe câștigători.

”Ne bucurăm că sătmărenii au ales în număr atât de mare Satu Mare Shopping Plaza să-și facă cumpărăturile de iarnă, le mulțumim și le urăm un an nou fericit. O felicit pe doamna Aurelia și pe toți cei care au câștigat la acestă tombolă. Îi așteptăm pe toți să-și ridice premiul”, a declarat Dana Bud.

Satu Mare Shopping Plaza va mai organiza o tombolă în luna martie, la împlinirea unui an de la înființare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.