Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Incendiu devastator. O locuință, în pericol de a fi distrusă de flăcări

incendiu-casaÎn cursul zilei de ieri, în jurul orei 17:48, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu devastator la o anexă gospodărească, situată în localitatea Carei.

Imediat, la locul solicitării, au fost alocate două echipaje de stingere cu apă şi spumă cu 2 autospeciale  şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul  Secţiei de Pompieri Carei, sub conducerea comandantul secţiei domnul Lt.col. Dumitru Mateş. La faţa locului s-a deplasat şi împuternicit prim adjunctul inspectorului şef, Lt.col. Ganea Constantin care a preluat comanda intervenției. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la magazia de lemne anexată gospodăriei şi la terasa casei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.

În urma incendiului, au ars aproximativ 300 kg de lemne pentru foc, materiale textile (haine), elemente de mobilier depozitate în magazie şi circa 20 m2 de material lemnos aparţinând terasei imobilului. Ca urmare a acestui eveniment nefericit, s-au produs, desigur, pierderi materiale, însă datorită intervenţiei prompte şi profesioniste a pompierilor, s-a reuşit salvarea casei.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de jarul căzut dintr-o sobă metalică amplasată în magazie peste materialele combustibile (hârtie, carton, haine) depozitate în apropierea acesteia . Din fericire, nu au fost victime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.