Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Jurnalist din Satu Mare, bătut cu sălbăticie (FOTO&VIDEO)

colajUn jurnalist din Satu Mare a fost bătut cu sălbăticie într-un club din Satu Mare. Totul s-a petrecut joia trecută. După cum susține victima, agresorul ar fi fratele unui cunoscut oameni de afaceri din Satu Mare.

Nimeni nu știe cum apornit scandalul. Iată ce declară victima.

“Nu am înțeles motivul care l-a determinat să recurgă la gestul acela! Îl observasem că se cam clatină și dansează destul de “zgomotos” în jurul nostru, molestându-le pe fetele de la masa noastră. Nu am apucat, însă, să îl intreb dacă îl putem ajuta cu ceva și, într-o clipă de neatenție, mi-a “spus” punctul lui de vedere. Am căzut inconștient. Ca să fie sigur că rămân “lat”, a continuat să mă calce pe cap!”

Practic, agresorul a venit prin spate și l-a lovit cu pumnul în timp ce victima stătea la masă. Deși victima a căzut, agresorul nu s-a oprit și a continuat să-l calce efectiv pe cap.

“Afară a continuat să se certe cu lumea care încerca să mă ajute să-mi revin! Și-a îmbrâncit amicul care nu a fost de acord cu reacția lui din club, apoi a căutat să le “închidă gura” prietenelor mele care îi cereau socoteală pentru “ieșirea” lui barbară”, mai spune Cristian, care, așa după cum spuneam mai devreme, este angajatul unui cotidian din Satu Mare. 

Victima și-a pierdut la un moment dat cunoștința. A fost scos afară de prietenii cu care era în local. Cineva a sunat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Până atunci, prietenii victimei încercau să-l țină în viață.

Echipajul SMURD l-au transportat pe Cristian la spital, unde, de altfel s-a și trezit.  

Din imaginile captate pe camera de supraveghere, se vede clar cum agresorul încearcă să le dea bani celor de la firma care asigura securitatea acestui club.

În prezent, Cristian își revine încet. Și-a scos certificat legal, a depus plângere la poliție și așteaptă ca justiția să facă dreptate.
Chiar dacă el își revine, Cristian spune că familia sa este încă în stare de șoc.

“Am primit zeci de telefoane și mesaje de încurajare din partea cunoscuților. Vă mulțumesc! Cu ajutorul colegilor mei din presă am aflat muuuulte trăznăi de ale lui, totodată! Pare-se că nu e întâia oară când își dă frâu liber instinctelor primitive. Sper doar că… e ultima! Sunt, relativ, bine. Îmi revin… Nu la fel pot spune despre familia mea, care, în continuare, e în stare de șoc! Nu le-a fost ușor să afle, în miez de noapte, că fiul lor zace inconștient pe patul de spital! Nu au decât să îi transmită mulțumiri individului!”

Tot ce s-a întâmplat în acea noapte a fost înregistrat de camerele de supravechere iar înregistrarea poate fi urmărită AICI.

6 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Se lupta cu o ancheta jurnalistica noaptea cu fetele in club? Jurnalistul este persoana care a absolvit o facultate de specialitate si practica aceasta profesie in mod organizat. Nu orice scribalitor pe internet este si jurnalist.

    • Unu' Răspunde

      Scrie in articol că făcea anchetă jurnalistică în club?
      Sau un jurnalist, fie el și scribalitor pe internet, n-are voie să iasă în cluburi?
      Sincer, n-am înțeles ce voiai să spui!?! Nu contează cine sau ce e respectivul OM, a fost agresat de către un cocalar impotent care nu l-a atacat mișelește pe la spate și a continuat să-l lovească chiar și când acesta a căzut inconștient!
      Mai departe, justiția să-și facă datoria!

      • George - Mândru Naţionalist Dac Răspunde

        Exact.De accord cu dumneavoastra.Tipul fie a stat si l-a lasat sa dea pt ca a fost un papa lapte ,fie pt ca ia fost frica sa dea in el,de frica sa nu-l salte politia pe el.

        Indiferent.Treaba nu trebuia lasata asa,si infectul care se bazeaza pe faima si influenta sa fie aruncat la racoare vreo 10 ani,mai ales ca nu e la primul atac.

  2. Dintaros Răspunde

    Așteptăm cu nerăbdare poziția dințaroșului culcean 🙂

  3. never Răspunde

    Articol maret!Vorba lui Caragiale “nu spui cine ,persoana importanta”.Ziaristu Cristi? de la ziarul ? si-a luat-o in freza de la ? in clubul? pe cand apara ceva pizdet cu care poposise la o masa.E foarte tare frate!

  4. 007 Răspunde

    ,,Mai departe, justiția să-și facă datoria”ce vorbesti d-le?!Pai unde ai vazut matale LEGEA care apara VICTIMA in romanica?!Ai…? ?Vezi-ti de treaba…AICI FUNCTIONEAZA doar DREPTUL si LEGEA ce PROTEJEAZA faptuitorul(infractorul).
    -Ei oameni buni,vedeti ce se intampla cand tu victima sau cetatean civilizat te gandesti ce o sa patesti daca reactionezi si nu faptuitorul(infractorul).Nu ar fi normal ca in momentul cand un individ pune viata altui cetaten in pericol, oricine poate reactiona sa-l neutralizeze ,INDIFERENT CUM si cu ce,fara sa pateasca nimic?!Eu cred ca da.Atunci oricine va mai incerca sa agreseze pe cineva se va gandi bine ce risca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.