Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Condiții mizere la adăpostul de câini de la Dara (FOTO)

adapost-caini-daraCâinii adunați de pe stradă de hingheri sunt nevoiți să trăiască în niște condiții absolut mizere la adăpostul de la Dara, de lângă Satu Mare. Din imaginile făcute de sătmăreanca Luminița Silaghi, se poate vedea că bietele patrupede stau în cuști neprotejate de frig, cu multă apă pe jos. Tot jos li se servește și mâncarea. Nu li se pune nici măcar un strat de paie în condițiile în care noaptea temperaturile coboară până la minus 7-8 grade.

Luminița Silaghi spune că s-a dus la acest adăpost să-și recupereze câinele și că acolo a mai văzut și alți câini cu zgardă la gât.

”Am fost la hingheri, la adăpostul de câini de la Dara, lângă Satu Mare, ca să îmi recuperez cățelul. Am făcut câteva poze pentru că erau și câini cu zgardă, poate îi recunoaște proprietarul. Sunt atât de speriați și triști, te privesc cu atâta speranță. Poate vreți să adoptați și voi!”, spune sătmăreanca în imaginile postate de ea pe contul său de Facebook. 

11 comentarii

  1. Thomas Răspunde

    Bravo domnule primar….sper ca sunteti mandru si de aceasta realizare a dumneavoastra.

    • sm Răspunde

      Cred ca e singurul lucru bun si chiar poate fi mandru. SPER sa dispara toate potaile de pe strazi

      • Diva Răspunde

        De ce sa dispară ? Nu înțeleg cum poti sa vorbești asa despre bietele animăluțe 🙂 sper sa dispari tu si toți ceilalți care le faceți rau câinilor ! Voi sunteți niște animale

  2. Unu' Răspunde

    Să-și țină ficare potaia legată și nu va ajunge acolo!
    lăsatî liberă, se f..te și cacă pe unde apucă!
    E plin orașul de căcat de câini, pe care noi îl purtăm în casă!
    Voi, așa-zișii proprietari de potăi, le dați voie să-și facă nevoile și nu adunați după ei!

    Tot respectul adevăraților proprietari, care adună mizeria după animalele lor!

  3. 007 Răspunde

    Eu sugerez d-lui Primar sa propuna o hotarare Consiliului Local ,prin care toti proprietarii de caini,care isi plimba cainii in afara curtii proprii(strazi,,parcuri,digul Somesului,etc,etc)sa fie OBLIGATI sa adune fecalele cainilor.Cei care vor fi gasiti fara pungi,farase,etc,etc,sa fie amendati cu amenda pe care o platesc eu daca nu parchez legal.
    Mentionez ca si eu am caine,un brac german cu parul scurt si incerc sa-l mentin in regnul lui,desi de multe ori imi creaza impresia ca e mai OM decat OAMENII.Adica pe intelesul unora care fac din caine om si din om caine…
    P.S.Acum sigur, voi fi injurat de toti ,mai mult sau mai putin pastratorii de mizerii, care vor sa ne tina in ,,NESPALAREA” lor.

    • Unu' Răspunde

      De ani buni există o asemenea hotărâre, dar organul abilitat să o pună-n practică sunt gardienii publici aka poliția comunitară sau cum se numesc mai nou, “Poliția Locală”, adică frecătorii de mentă! La fel cum NU aplică alte legi și hotărâri de C.L.

      Nu am nimic cu câinii sau cu alte animale (patrupede), și cu adevărații iubitori de animale care adună resturile de pe urma lor, dar mă enervează prostia proprietarilor de câini, în special, care-și lasă câinii să facă ce vor, unde vor, de parcă tot orașul ar fi curtea lor proprie și personală, iar noi, ceilalți am fi doar intruși pe proprietatea lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.