Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Liderii PSD Satu Mare: Îndrăzniţi să credeţi într-un viitor acasă!

psd-satu-marePreşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, alături de principalii candidaţi la parlamentare, Ioana Bran, Octavian Petric şi Gabriel Leş, au susţinut astăzi o conferinţă de presă prezentându-şi impresiile, aproape de finalul campaniei electorale.

Ioana Bran a mărturisit că a străbătut tot judeţul, unde a prezentat programul PSD.

”Suntem în ultimele zile ale acestei campanii, o campanie care a fost foarte frumoasă și cred că ne va părea rău că s-a terminat. În această perioadă, alături de colegi am străbătut județul, am fost în fiecare localitate și am prezentat programul național al PSD pentru guvernare și măsurile care se vor lua imediat după ce vom ajunge la Palatul Victoria. M-am întâlnit, de asemenea, cu foarte mulți tineri care mi-au spus că nu mai au nici o șansă în Satu Mare și că nu văd de ce nu ar pleca în străinătate. Avem tineri frumoși, inteligenți, capabili și specialiști. Aceștia nu trebuie să lucreze în construcții prin Londra sau Paris sau medicii tineri să migreze în Germania sau Franța, și să poată să se specializeze și să practice aici, în România, în spitale moderne și curate. Fac un apel către toți tinerii din Satu Mare, ca duminică, 11 decembrie, să meargă la vot, le prezint și câteva măsuri concrete din programul PSD: creșterea burselor pentru studii la 175 lei, salariul minim de încadrare de 2.500 lei pentru tinerii licențiați în programul Primul Salariu, 1.500 de locuințe pentru tinerii specialiști și accesarea a 200.000 lei prin programul național Start Up. Fac un apel, de asemenea, către toți sătmărenii, să aibă încredere în mine, în generația noastră, să creadă că această Românie poate să fie una mai bună, să avem o viață decentă, cu mai mulți români în clasa de mijloc, să creadă în capacitățile noastre, că ne vom zbate cu tot ce ne stă în putință pentru a face o Românie mai prosperă”, a spus Ioana Bran.

 Deputatul Octavian Petric a făcut un scurt bilanţ al mandatului, afirmând că se prezintă în faţa alegătorilor cu fruntea sus.
“Pentru că mă apropii de finalul mandatului de parlamentar, vreau să le mulțumesc tuturor sătmărenilor care mi-au acordat votul în urmă cu patru ani, și celor care mi-au reconfirmat încrederea în această lună de campanie. Am venit în fața lor cu fruntea sus pentru că, în urmă cu patru ani, marile proiecte pe care mi le-am propus le-am și realizat, am reușit să le trec prin Parlament. Vreau să le și reamintesc în mare, este vorba despre Centura municipiului Satu Mare, al treilea pod peste Someș, modernizarea drumului național Livada-Negrești Oaș și construcția unui nou sediu pentru primăria Tășnad. Am fost aproape de sătmăreni prin cele trei cabinete parlamentare pe care le-am avut în Satu Mare, Ardud și Poiana Codrului. Ușa mea a fost deschisă pentru toți sătmărenii care au avut de rezolvat o problemă, dar și pentru cei care au avut nevoie de un sfat. Știu că mai sunt multe lucruri de făcut pentru Satu Mare, pentru sătmăreni. Este nevoie să aducem din nou PSD la guvernare pentru a putea finaliza marile proiecte pe care ni le-am propus”, a spus Octavian Petric.

 Gabriel Leş a recunoscut că a fost o campanie extrem de solicitantă, dar frumoasă.

„Aș vrea să vă spun că a fost o campanie grea și extrem de solicitantă din punct de vedere fizic, și nu numai. Dar pe de altă parte a fost frumos pentru că am reușit să ne întâlnim cu mulți cetățeni. Vreau să vă spun că am avut și satisfacții personale în condițiile în care, în urma celor doi ani de zile cât am fost director executiv la APIA, au fost foarte mulți oameni cu care m-am întâlnit, m-au recunoscut, au apreciat activitatea pe care am avut-o. Vreau să vă spun că, dacă ar fi să generalizăm și să ne gândim la problemele ridicate de către cetățenii cu care ne-am întâlnit este una care se regăsește la nivel național, și anume, veniturile, fie că vorbim de partea de salarizare, fie că vorbim de partea de pensii, sunt chestiuni care deranjează. Oamenii ar trebui și ar merita să trăiască altfel, în condițiile în care Guvernul Ponta a lansat o creștere economică, și această creștere economică ar trebui să se regăsească în buzunarele tuturor românilor. Programul de guvernare pe care Partidul Social Democrat îl prezintă și astăzi, este unul care se pliază pe cerințele și pe dorințele cetățenilor. Acest program, este un program cu calcule bugetare clare. În perioada întregii campanii, acest program nu a putut fi atacat pe calcule și pe cifre, ci doar a fost criticat. Acestea sunt oarecum chestiuni logice și normale, într-o campanie electorală”, a spus Gabriel Leș.

 Preşedintele filialei municipale, Radu Roca, a precizat că această campanie a fost una dintre cele mai active pe care le-a desfăşurat în municipiu.

„În municipiul Satu Mare, împreună cu candidații, putem să spunem că a fost una dintre cele mai active campanii din ultimii ani. Am bătut toate cartierele pe jos, am vorbit cu sătmărenii pe care i-am întâlnit pe stradă, dar am bătut și la ușile oamenilor. Și vreau să vă spun că foarte multe uși s-au deschis și oamenii ne-au primit în case. Mesajul nostru și programul de guvernare prin care Partidul Social Democrat vrea să aducă mai mulți români în clasa de mijloc este foarte mult apreciat de sătmăreni, mai ales de cei care își doresc un loc de muncă bine plătit și nu vor să plece în alte județe, sau chiar din țară. În urma discuțiilor avute cu sătmărenii, așteptările noastre, sper și cred că va fi cu un număr de voturi mult mai mare și cu un scor mult mai mare decât la alegerile locale. În urma acestor aspecte, îi invit pe toți sătmărenii să participe în data de 11 decembrie, duminică, la vot, pentru că județul Satu Mare are nevoie de o echipă puternică, care să-i reprezinte la București. Iar echipa Partidului Social Democrat este singura care a demonstrat cu succes acest aspect”, a spus Radu Roca.

Preşedintele filialei judeţene, Aurelia Fedorca, s-a arătat încrezătoare într-un rezultat foarte bun, şi i-a îndemnat pe tineri să rămână acasă.

“Suntem pe la final de campanie, suntem obosiţi puţin dar încărcaţi pozitiv pentru că este extrarodinar de plăcut să mergi să iei contactul cu cetăţenii, să le cunoşti probleme şi să realizezi că de fapt ceea ce tu propui şi în soluţiile pe care le propune PSD sunt rezolvate problemele lor. De aceea, eu am constatat că lumea ne priveşte cu multă încredere şi multă speranţă şi credem noi că România se îndreaptă într-o direcţie bună, oamenii reuşesc să facă diferenţa între guvernul PSD, cea a făcut PSD când a fost la guvernare şi ceea ce au făcut celelalte guverne PDL, PNL, guvernul tehnocrat. Oamenii ştiu bine cine le-a tăiat salariile şi pensiile şi cine le-a reîntregit. Noi mai vrem ca România să fie atractivă dar prin forţă de muncă bine plătită de data aceasta pentru că considerăm că poporul român a strâns suficient cureaua, şi de data aceasta creşterea economică şi bunăstarea trebuie să se simtă clar, concret şi direct în buzunarul cetăţeanului român. Noi dorim să atragem investiţiile prin impozite mici, dorim o birocraţie scăzută, dorim să fie muncitorii calificaţi dar şi foarte bine plătiţi. Pentru asta vom acorda un pachet importat de reduceri de taxe şi impozite, aşa cum am spus-o, vom creşte salariul minim pe economie în fiecare an până când o să ajungă la 1750 lei, conform programului de guvernare. Aceste măsuri vor împinge toate salariile în sus şi vom aduce mai mulţi români în clasa de mijloc, acesta fiind obiectivul nostru principal în acest program de guvernare. Mă adresez în mod special tinerilor şi familiilor tinere pentru că în fiecare an din ce în ce mai mulţi doresc să plece din România. Eu sunt primar într-o zonă unde exodul, şi tinerii care pleacă sunt într-un număr foarte mare, de aceea le cer să rămână acasă, pentru că vor avea un viitor bun aici, acasă, dacă vor alege să voteze PSD, astfel încât să putem pune în aplicare programul de guvernare. Obiectivul nostru este obţinem doi deputaţi şi un senator, eu consider că vom obţine cele trei mandate de parlamentari pentru că sătmărenii ştiu să facă diferenţa între programul prezentat de PSD şi de ceilalţi competitori dar şi între candidaţii pe care noi îi propunem. Avem trei candidaţi extraordinar de serioşi, aplicaţi, buni profesionişti, cu elan tineresc, cu multă experienţă. De aceea, eu îndemn sătmărenii, tineri şi vârstnici să vină la vot şi cu încredere să voteze candidaţiii PSD şi să îndrăzenască să creadă într-un viitor la ei acasă”, a spus Fedorca.

 

99 comentarii

  1. x Răspunde

    buna gluma!

    • Anca Răspunde

      Suntem satui de psd pana peste cap.

      • Florin Răspunde

        PSD –un partid cu lider penal, cu foarte multi candidați penali. Asta este realitatea. Acest partid refuza sa se reformeze. Nu trebuie votat sub nici o forma!

        • Gheorghe Răspunde

          3 POSTAAAACI IAR SE TREZIRA/
          SI-O-NCEPUT IAR SA INJUREEEE
          IA SA VEDEM CARE MAI GUITZA LUNI DIMINEATZA…

          • satmarean

            Gheorghe, nu cam ai proprietatea termenilor. Eu n-am zarit un comentariu impotriva PSD sub forma unei injuraturi, insa reactii mizere au avut multi dintre colegii tai pesedisti.

          • x

            ba ghita! uita-te la postarile mele legate de pnl udmr si de alte partide de cacat. mugi sula! 😉

      • Victor Răspunde

        Ca de obicei, inainte de alegeri, PSD promite salarii mai mari in speranta ca ii mai prosteste pe romani.

      • Ghio Răspunde

        Da da asa i au un progra de guvernare PSD foarte bun ceea ce Pnl nu a prezentat , VOTEZ PSD !

      • Ghio Răspunde

        Suntem satui de Pnl , Psd are program de guvernare realizabil , VOTAM PSD

      • Pe Răspunde

        Salutam programul PSD , VOTAM PSD

    • Vasile Nistor Răspunde

      PSD e promotorul legilor cu dedicaţie, al legilor speciale. Cine vrea viitor ţării nu votează PSD!

      • Lena Răspunde

        PSD-ul incearca sa ne duca cu zaharelul.

      • Trahanache Răspunde

        Noi promisiuni de la PSD:
        * ziua de muncă se va înjumătăți, iar leafa se va dubla;
        * pensia se va umfla ca vata pe băț;
        * cetățenii nu vor mai plăti taxe la stat, ci vor încasa taxe de la stat;
        * toți românii vor circula la Business Class și se vor caza la 5 stele;
        * litrul de țuică va avea 2 litri;
        * kilogramul de mălai va avea o tonă;
        * micul cu muștar va deveni mare cu muștar;
        * kilometrul de autostradă va avea doi metri;
        * șpaga se va da în plicuri puse la dispoziție gratis de stat;
        * rubla rusească va fi egală cu dolarul american;
        * morții vor fi scoși din ilegalitate, primind oficial dreptul de vot;
        * anul de pușcărie va avea trei zile;
        * Codul Penal va avea două pagini;
        * sediul DNA se va muta la Alexandria, în conacul lui Dragnea, iar legea de funcționare a DNA va fi pusă în acord cu Statutul PSD;
        * Madonna le va oferi românilor ce le-a promis americanilor.

    • Tudor Răspunde

      PSD, un partid plin de corupti.

    • Diana Răspunde

      Atâta știți,pesedistilor, sa veniți in campanie cu minciuni si promisiuni,iar apoi ne intoarceti spatele. Rusine PSD!

    • Geta Răspunde

      Lumea nu e oarba si nici tampita. Martea neagra a fost opera PSD, a fost incusiv o batjocura la adresa celor ce au votat PSD.

    • Gheorghe Răspunde

      S-a pornit iar trupa gornacilor! De fapt 1 sau 2 fomisti care pentru o ciorba stau de o luna si scriu aici ineptii.
      Sa vedem care mai are glas luni

      • Teofil Răspunde

        Probabil, fiind bolnav, nu intelegi ca opiniile noastre nu sunt ineptii, ci o radiografie foarte buna a celui mai corupt partid, PSD.

    • Ghio Răspunde

      Da asa i un program bun ptr romani , Votam PNL , RUSINE PNL – SE VB UNGURESTE IN PRIM , MUC CEL MIC STI?

  2. T Răspunde

    Si cu cei care lucreaza ca sudor,cofectioner…. ce salar vor avea?

    • Ilici Răspunde

      PSD, cel mai marge partid din România, a aruncat in cursa pentru alegerile parlamentare mai mulți candidați care au probleme penale, dintre care 2 au fost condamnați definitiv, iar altul în primă instanță.
      Liviu Dragnea, președintele partidului, candidează pentru un nou mandat de deputat de Teleorman, deși a fost condamnat definitiv pentru fraude la Referendumul din 2012 și a fost trimis în judecată într-un dosar în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana. Asa ca , nu stiu ce mai pot minți

      • George Răspunde

        PSD, un partid penal,condus de un condamnat, ce va devaliza mai departe țara.

      • Iancu Răspunde

        Cum sa votez pleava societatii? Cum sa votez PSD? Pot sa promita orice. Nu am uitat de martea neagra, cand pesedistii si aldeistii si-au batut joc si de proprii sustinatori.

  3. Traian Răspunde

    Lasati glumele!E ridicol sa crezi in PSD!!!

    • Bogdan Răspunde

      Pesedistii practica o manipulare ordinara. Nu votez PSD!

      • Cornel Răspunde

        Este adevarat că la capitolul promisiuni aiuristice pesedistii erau neîntrecuți. Partea și mai ciudată e că de fiecare dată, din 1990 și până azi, s-au găsit suficienți idioți care să-i creadă și să pună ștampila pe ei. Asta deși vedeau că niciodată, dar niciodată, PSD nu și-a dus promisiunile la capăt.

        • Dan Răspunde

          PSD e un partid rupt de realitate. Cine voteaza cel mai corupt partid, PSD, este complice la dezastrul tarii.

          • Vasile

            PSD a fost foarte mult timp la putere si a avut posibilitatea sa aiba programe economice prin care sa dimnueze saracia, insa n-a facut-o.

        • Stere Răspunde

          @Cornel – idioata-i betiva de ma-ta care te-o facut homalau pe tine.
          Trage un pic de fusta in jos, ca ti se vad coaiele

          • Teofil

            @Stere, buna educatie ai! Sa-ti fie rusine, tie si dascalilor pesedisti!

          • Votant

            Sa-ti fie rusine nesimtitule, numa-i PSD -ist poti sa fii .A-ti ramas in epoca de piatra .

          • Votant

            Nu stiu de ce permite-ti domnilor asemenea postari. Am inteles ca PSD-istii nu au reusit sa promoveze in clasa a 2-a ,dar nu sunt ei de vina ,ci este ceva genetic in PSD.

      • Henrieta Răspunde

        Mi-e sila de tot ce promit rosii lui Dragnea, presedintele condamnat.

        • Eva Răspunde

          Liviu Dragnea se fâțâie pe toate televizoarele, avertizând că guvernul tehnocrat pregătește o fraudă masivă. Să-l auzi pe individul condamnat la pușcărie cu suspendare pentru fraude electorale și pus de tribunal sub probațiune, că vorbește despre fraude electorale pare ceva ireal.

        • Eleonora Răspunde

          PSD incearca sa ne vanda pielea ursului din padure.

      • Ghio Răspunde

        Votam PSD – RUSINE PNL NE ATI VANDUT !

    • Vasile Răspunde

      PSD un partid nereformat, plin de corupți si asupra căruia planează in continuare multe suspiciuni de fraude.

  4. Vasile Răspunde

    Sunteți jalnici!

    • Maria Răspunde

      Ne-am saturat pana-n gat de PSD. Terminati cu minciunile!

    • Ion Răspunde

      Iar vor sa ne traga teapa, PSD. Spun una si fac alta. Nu sunt parolisti.

    • Maria Răspunde

      Zeci de candidați PSD sunt cu dosare penale si au fost puși pe listele pentru alegeri, iar șefii de partide au ascuns acest lucru.
      Mare atenție, pe 11 decembrie votăm liste, nu candidați.
      Și pe aceste liste se află persoane corupte care, în mod normal, nu ar avea ce să mai caute în Parlamentul unei țări civilizate.

  5. Radu Răspunde

    SA VA FIE RUSINE CA FACETI ACESTE MANIPULARI MASIVE PRIN ABUZUL INCREDERII ROMANILOR CA SA VA VOTEZE TRADATOOORILOR DE TARA CARE SINTETI PE O MANA CU CORUPTA BISERICA BOR …. JOS CU PSD-CIUMA ROSIE…Faptele voastre de abuz de incredere , manipulare in masa a Romanilor cu promisiunile micinoase numai ca sa ramaneti la putere se vad cu Ochiul liber

    • Nistor Răspunde

      PSD, o echipa subtire,intarita cu nulitatile evadate din ALDE, din care nu lipseste cel ce a votat pentru privilegii,in martea neagra, Petric.

      • Ghio Răspunde

        Nistor far cap Nicoara este bun la PNL ?

        • Nistor Răspunde

          Da , este bun . Este un deputat integru , fara condamnări , nu planează asupra lui suspiciuni pentru fapte de corupție . Da , poate merge cu capul sus. Nu este bogat ca si Petric, Bran si Leș , are un trai decent , fara vile ,fara masini de lux .

          • Votant

            Eu am fost alaturi de el de cand a revenit in Satu Mare ,e un om deosebit.

  6. Oana Răspunde

    Spune NU PSD-CIUMA ROSIE, 26 de ani de SARACIE si SUFERINTA ,
    Liviu Drangea tu si ceilalti din PSD-CIUMA ROSIE doar mintiti incat voi va credeti minciunile .Voi ati fost mult timp la putere in Romania dar din pacate nu sa produs nici o schimbare in bine….este o manipulare in masa a poporului roman pentru a le castiga increderea cu promisiuniunile mincinoase . Voi Sunteti cei Mai corupti politicieni ati distrus Tara , ati vandut-o, ati Furat-o, ati tradat-o, ati adus poporul roman la sapa de lemn, ati alungat romanii in strainatate ca sa fie slugi la straini.

    • Florica Răspunde

      Ne mai vindeti multi gogosi, pesedistilor?

      • Stere Răspunde

        Tu pizda sculamentista, nu mai deschide gura ca pute a sloboz tot portalu

        • Florica Răspunde

          Esti jalnic, Stere!

        • Roman Răspunde

          Nu ti-e rusine sa scrii asa ceva, Stere? Unde te crezi,in sediul PSD?

          • Ghio

            Votam PSD – RUSINE PNL NEA TI VANDUT !

          • Petrica

            cand nu asfaltezi drumuri rurale/nu investesti in utilitati
            – cand nu investesti in scoli/educatie la sate
            – cand nu investesti in cabinete medicale la sate
            Te astepti sa:
            – ai o lume rurala conectata la civilizatie?!
            – ai o lume rurala educata/informata?!
            – ai o lume rurala sanatoasa?!
            Raspuns :Nicidecum!
            Aceasta lume trebuie tinuta asa, in stadiul actual doar pentru a fi amagita din 4 in 4 ani cu promisiuni electorale.
            Aceasta lume voteaza! Voteaza si pentru tine si pentru noi toti!
            Este electoratul cel mai usor de manevrat in scopuri electorale de catre partide. Iar partidul care stie sa faca acest lucru cel mai bine este PSD.
            Bazinul electoral majoritar al PSD il reprezinta tocmai acesti oameni…..needucati, necivilizati, bolnavi si care nadajduie

        • Oana Răspunde

          Dragi comentatori vi-l prezint pe Stere , tiparul votantului PSD ! Cand nu au argumente se rezuma la înjurături .

          • Ghio

            Votam PSD si nu Pnl cu Nicoara si Feher viceprimar ! Rusine Pnl

          • figaro

            Si dvs si toti cei care comentati aici aveti argumente? Hai nu ne insultati inteligenti. In perioada asta musteste portalul de postaci, care mai de care mai istet (doar tre’ sa fie si originali pe langa temele pe care le primesc de la centru). Si stiti ce e mai interesant… la toate articolele despre PSD vad o puzderie de comentarii specifice anti PSD, insa dragi postaci, tot PSD castiga alegerile, iar activitatea asta de postac, cel putin la portal devine desueta.

      • Ghio Răspunde

        Marchis dute la satmarrl si voteaza PSD

      • Ghio Răspunde

        Ada i va duce Nicoara guvernarea de ferentari , ati vandut judetul , sti ti cui ?

      • Pe Răspunde

        Marchis dute la satmarrl si voteaza PSD

    • Ghio Răspunde

      Da asa i cu Nicoara si Feher de la Pnl – Rusine Pnl

      • satmarean Răspunde

        Doamne, n-ai deloc minte, Ghio?

        • Ghio Răspunde

          Asa i are minte Nicoara care este deputat de ferrntari pe lista pP DD RUSINE PNL

          • Un om

            Ghio – Nu stiu daca PSD e in măsura sa vorbească despre moralitate in situația in care are peste jumătate candidați cercetați penal si condamnați . Esti un obedient al acestui partid , ramas cu un creier neanderthalian urmare a propagandei PSD-iste . Ar trebui sa ieși din acest mediu toxic , sunt alte lucruri mai bune si mai frumoase de făcut , cum ar fi școala .

          • Ghio

            Mai documenteaza te * un om * Rusine Pnl

        • Ghio Răspunde

          Asa i ca spun adevarul de Nicoara de bl dute vine la primarie !

    • Ghio Răspunde

      Votam PSD – RUSINE PNL NEA TI VANDUT !

    • Ghio Răspunde

      Oana poama Pnl Ne a vandut Udmr , Votam PSD SI DORIM SA VINA LA GUVERNARE .AVEM ARGUMENTE

      • Gina Răspunde

        Ia zi Ghio doua argumente . Oricum nu ai , nu mai gândi , PSD a prăduit România 26 ani sistematic .

        • Ghio Răspunde

          Da 1 Nu votez NICOARA DEPUT DE FERENTARI PE LISTA PP DD SI BL BRUNETE LA PRIM sm 2 . Pnl ne a vandut datina strsbuna cu colindul in palat ? 3 muc cel mic ce face ?

          • Gina

            :))) dar tu trebuie sa imi dai argumente pentru PSD . Știm ca nu vrei PNL , dar tu scriai ca ai argumente pentru PSD . Na , uimește-ne .

  7. qwert Răspunde

    ma crucesc, fereasca D… de frontul salvarii nationale.

    • Ghio Răspunde

      PSD are un program bun realizabil ce nu are pnl , Votam PSD

      • Oana Răspunde

        Ghio – 115 candidați dintre cei 220 de candidați eligibili ai PSD sunt în cel puțin una dintre aceste situații: penali, incompatibili, în conflict de interese, au schimbat două sau mai multe partide, au întreprins acțiuni / declarații împotriva statului de drept sau alte fapte grave, ASTA E PSD TAU

        • Ghio Răspunde

          Ha ha NUCOARA – DEPUTAT DE FERRNTARI PE LUSTA PP DD , BLONDA BRUNETA LA PRIMARIE ? VOTEZI UNGURSESTE PNL ? NOI NU VOTAM PSD ? VREI SI MUC CEL MIC ?

          • Oana

            Ghio altceva ai de zis ? Ceva pentru PSD ? Ai o placa cu Nicoara si atât. Du-te de mâine si continua-ti școala. PSD de asta te tine , asta face cu toată țara asta de 26 ani , o îndobitocești si apoi va manipulează . Asa ajunge un analfabet postac pentru PSD draga Ghio

  8. figaro Răspunde

    Mi-am propus sa nu mai intru pe comentarii, cel putin in aceasta perioada, pentru ca sunt foarte multe, postate insa de putini (postaci). Observ totusi ca fiecare dintre partide are postacii sai, folosind aceleasi stereotipe, aceleasi placi invechite despre unii sau altii. Observ de asemenea faptul ca PSD-ul este cel mai incoltit (in comentarii), ceea ce inseamna conform unei logici elementare ca este cel mai de temut. In alta ordine de idei, vazand gafele pe care le fac PNL-istii ciolosisti constant, cred ca PSD va castiga alegerile astea si isi va impune guvernul. Daca si reusesc sa duca la indeplinire programul electoral pe care il tot mesteca de o luna incoace toti psd istii atunci cred ca suntem pe maini bune. Un lucru care imi place studiind putin oferta celor de la PSD este ca 70-75% dintre cei care vor fi parlamentari in noul Parlament sunt oameni noi si tineri care nu au mai facut parte din structurile acestea pana acum… or asta inseamna reformare de clasa politica in adevaratul sens al cuvantului.

  9. Sătmărean Răspunde

    Îi respect pe psd-iştii convinsi că ceea ce fac ei este bine! Îi respect pe psd-iştii care muncesc onest, chiar dacă au alte convingeri politice decât mine, chiar dacă eu cred că psd este ciuma României. Atâta vreme cât ei susțin psd din convingere, eu nu mă pot împotrivi.
    Dar urăsc trădătorii, oportuniştii, interesatii, traseiştii, din orice partid ar fi ei! Oameni de nimic, oameni care vor numai să le fie bine lor, cu orice preț! Vânduti pe bani şi avantaje! Mi-e frică de sălciile plângătoare, mai bine le tai de la rădăcină, decât să stau lângă ele!

  10. Mihai Răspunde

    Cinstea e o virtute cardinală. Competența e un lucru pe care ți l-ai însușit prin osteneală și aplicație. Poți să fii cinstit fără să fii competent. Poți să fii competent fără să fii cinstit. Sursele lor vin din două părți deosebite.

    Eu aștept de la un om pe care-l trimit în Parlament, punând ștampila pe numele lui, să fie cinstit și competent. Cinstea e un lucru care aparține radical persoanei respective: din capul locului. Competența e un lucru pe care și-l câștigă prin efort. Evident că cinstea este virtutea fundamentală, cea pe care se sprijină competența. Un competent care e necinstit e unul care poate să-și aducă spre interesul lui, într-un fel greu detectabil de către cei din afară, misiunea pentru care a fost trimis și care nu este de a-și îngriji propria prosperitate, ci de a se gândi la Binele general. Și de a face tot ce-i stă în putință pentru ca acest Bine general să se realizeze.

    Cinstea, în sine, e un lucru lăudabil în orice fel de împrejurări s-ar manifesta.

    Dar o cinste fără competență nu duce departe: nu poți să-ți trimiți în Parlament un reprezentat care nu înțelege – chiar împins de cele mai bune intenții – cum anume trebuie să procedeze și ce anume trebuie să facă pentru a-și îndeplini misiunea.

    Pentru mine, în momentul de față, problematica stânga-dreapta este în întregime irelevantă. În ce mă privește pe mine, personal, am să pun ștampila pe buletinul de vot al Uniunii Salvați România. Asta e alegerea mea. Nu pot obliga pe nimeni să facă la fel. Dar pot să împărtășesc lumii punctul meu de vedere.
    Cred că e bine să mergem în direcția de care vorbeam pentru că avem de-a face cu oameni competenți, care și-au dovedit competența în tot ce-au făcut până în momentul de față; sunt niște oameni care nu își depășesc limitele – adică nu își întind activitatea dincolo de posibilitățile lor, nu au această pretenție – , iar lucrul pe care îl fac -îl fac bine, de la început până la capăt.

    E important să ieși la vot!
    E – de asemenea – important să gândești înainte de a pune ștampila pe numele ales; să nu o pui la întâmplare. Tu îți alegi, în fond, pe cineva care să-ți reprezinte ție interesele, și – pentru ca să-l alegi bine -trebuie să-l cântărești, să te informezi, să nu iei votul drept o simplă formalitate. E vorba de soarta ta: tu pe asta pui ștampila! Deci cântărește-o bine. (…)

    La 11 decembrie [2016], voi avea o sută de ani, o lună și patru zile…
    Și mă voi duce să votez!
    Este vorba de soarta mea pentru restul… cât îmi mai rămâne să mă bucur de viață.
    Voi aveți obligația să mergeți să votați.
    Altfel, vă pierdeți dreptul de a vă plânge dacă nu vă merge bine.

    De aceea vă îndemn, oameni buni, să mergeți duminica viitoare să votați: să puneți ștampila pe numele pe care-l alegeți VOI: după matură chibzuință!

  11. Satmareanul Răspunde

    Luand in considerare trecutul, singurul care a facut fata PSD-ului a fost Traian Basescu, din pacate spun asta, dar asta asa este, a oprit ciuma rosie de mai multe ori, cu propriile lui puteri, cu hahalitul lui, cu ochii splenditi ai lui, asa cum a fost si este el, dar Traian Basescu a tinut piept cu PSD cel mai mare partid din Romania!
    Dar si el sa lepadat de cei care au facut rau cu despartirea de la perdea cu PA PDL!
    Na nici nu stiu cu cine sa votez, fiecare are probleme sau a avut probleme! Decidem in 11 decembrie in sectia de votare, in cabina de vot lecturand partidele si gandindu-ne pe cine sa alegem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.