Ultima actualizare: azi, 09:17

Locale

A lovit un biciclist apoi a fugit. Acum are dosar penal

accident-rutier-biciclistUn conducător auto a accidentat un biciclist şi a fugit de la locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști.

Ieri, în jurul orei 19.15, la intersecția străzii Cerbului cu str. C.A. Rosetti din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Un sătmărean de 57 de ani, în timp ce se deplasa regulamentar pe partea carosabilă , în calitate de biciclist, echipat corespunzător, a fost accidentat de către un autovehicul care nu i-a acordat prioritate și al cărui conducător auto a părăsit locul producerii evenimentului. Acesta a fost identificat ulterior de polițiști, în persoana unui bărbat de 54 de ani din Satu Mare, iar în urma testării cu aparatul etilotest  s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Biciclistul a fost a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, iar șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Un comentariu

  1. nuconteaza Răspunde

    “Biciclistul a fost a fost transportat la spital”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.