Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Accident mortal în județ. Un bărbat a decedat

accidentO manevră de depășire efectuată neregulamentar a fost cauza unui accident rutier mortal produs în județul Satu Mare soldat cu decesul unei persoane.

Astfel, ieri, în jurul orei 18.25, poliţia a fost sesizată despre producerea unui accident rutier între localitățile Turț și Băbești. La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani din Drăgușeni, județul Satu Mare,  care se deplasa cu o autoutilitară  pe DJ 109 L, între localitățile Turț și Băbești, pe fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depășire, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a căruțașului, un bărbat de 60 de ani din Turț, care, cu toate eforturile depuse de echipajul SMURD prezent la fața locului, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a decedat. Conducătorul auto, rănit și el în accident, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.

2 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Bineinteles ca soferul e vinovat nu carutasul cu atelajul nesemnalizat! Politia doarme pe ea si se leaga de soferii carora nu le functioneaza un bec, trecand cu vederea carutasii si tractoristii care au ,,sculele” semnalizate cu numere de masina sau ledurile unor brichete! Daca s-ar interzice si chiar s-ar confisca atelajele nesemnalizate pe timp de noapte multe familii n-ar fi indurerate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.