Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

NEPI a deschis în 2016 două noi malluri în România. Cum arată (FOTO)

nepi-piatra-neamt-1Grupul de investiţii în imobiliare NEPI, cel mai mare dezvoltator imobiliar de pe piaţa locală, a inaugurat vineri, centrul comercial Shopping City din Piatra Neamţ, în urma unei investiţii totale de 25 de milioane de euro.

Acesta este cel de-al doilea centru comercial deschis anul acesta de sud-africanii de la NEPI, după mallul Shopping City din Timişoara.

„În ultimii ani, NEPI a investit intens în România, ceea ce reconfirmă faptul că suntem un dezvoltator imobiliar extrem de activ, Shopping City Piatra-Neamţ fiind al doilea centru comercial pe care îl inauguram în acest an, după Shopping City Timişoara. Un astfel de concept de retail are forţa de a atrage locuitorii din întreaga regiune (…). Proiectul a fost foarte bine primit încă înainte de lansare, iar în primul an de funcţionare ne aşteptăm să ne treacă pragul peste 5,5 milioane de vizitatori.”, a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Nepi are în proeictare și mall-ul foarte discutat de pe drumul Careiului din Satu Mare. Finalizarea acestuia este programată pentru anul viitor. 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Răducule, uită-te-n poze să vezi cam cum arată un mall, apoi dă o raită prin hardughia ta și vezi unde ai greșit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.